Дали некогаш сте се молеле на Бога?
+15
Just*a*Girl
Maxxis
~The Vampire~
Александар
Mako
GodForsaken
NIN
Moonchild
HalfGrown_IDIOT
bonte
SteelTemplar
MaX
1MM0rtalis
borisd
Kosta
19 posters
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Дали некогаш сте се молеле на Бога?
Верувам на Господ и се молам, тоа го прават сите верници
Butterfly- One and only
-
Треснал Глупости : 55
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : pomegu 4P
Ден на регистрирање : 2007-12-04
Дали во "Комунизмот" вервеше некој во "Господ".НЕ
А зошто не вервеше?
Дека тогаш немале вакви проблеми како што сега имаме.Сите
биле среќни имале пари и нормално со парите немале проблеми.
А сега сме во една обратна средина.Немаме пари и ноормално.
Кога ќе сме гладни "Господе помогними!!!"
Кога некоја девојка не ме сакала "Господе помогними!!!"
То е проблемот секој бара надеж во нешто.Господ е за СЛАБАЦИ.
А зошто не вервеше?
Дека тогаш немале вакви проблеми како што сега имаме.Сите
биле среќни имале пари и нормално со парите немале проблеми.
А сега сме во една обратна средина.Немаме пари и ноормално.
Кога ќе сме гладни "Господе помогними!!!"
Кога некоја девојка не ме сакала "Господе помогними!!!"
То е проблемот секој бара надеж во нешто.Господ е за СЛАБАЦИ.
мах брат те молам не го мешај комунизмот затоа што ние немаме ништо од тоа искусено туку само слушано од татковци баби дедовци иначе нешто да те потсетам,комунизмот падна така?а знаеш ли зошто затоа што беше еднобразен и не ги задоволуваше правата на сите туку на одредени лица тој систем на владеење немој да го користис во вакви примери иако ова е точно дека БИЛО ЗАБРАНЕТО ДА СЕ ВЕРУВА ВИ ГОСПОД а не дека НИКОЈ НЕ ВЕРВЕЛ
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
Just*a*Girl, znachit ti pojma nemash od hristijanstvo i site tie raboti, gjabe vervish vo Gospod a neznajsh koj , mislam stvarno glup ti beshe komentarot. Ednash napishav i ako trebit milijarda pati che napisham deka Isus vikat deka Gospod e nasekade okolu nas sho znachit vo sho i da se opulish to e gospod, jas sum gospod zamene, ti si gospod zatebe... razbirash? To go vikat biblijata i site knigi na drugite veri. Sektashi edni kako ne vi e sram hihihihih
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28
1MM0rtalis напиша:мах брат те молам не го мешај комунизмот затоа што ние немаме ништо од тоа искусено туку само слушано од татковци баби дедовци иначе нешто да те потсетам,комунизмот падна така?а знаеш ли зошто затоа што беше еднобразен и не ги задоволуваше правата на сите туку на одредени лица тој систем на владеење немој да го користис во вакви примери иако ова е точно дека БИЛО ЗАБРАНЕТО ДА СЕ ВЕРУВА ВИ ГОСПОД а не дека НИКОЈ НЕ ВЕРВЕЛ
Хммм имаш вакви знакчиња на комунизам ("")
И не е точно то дека им било забрането затоа што никогаш немало комунизам само
бев ИРОНИЧЕН.
SteelTemplar напиша:Just*a*Girl, znachit ti pojma nemash od hristijanstvo i site tie raboti, gjabe vervish vo Gospod a neznajsh koj , mislam stvarno glup ti beshe komentarot. Ednash napishav i ako trebit milijarda pati che napisham deka Isus vikat deka Gospod e nasekade okolu nas sho znachit vo sho i da se opulish to e gospod, jas sum gospod zamene, ti si gospod zatebe... razbirash? To go vikat biblijata i site knigi na drugite veri. Sektashi edni kako ne vi e sram hihihihih
Добро де,можи ти па имаш поќе појма....А ти шо сакаш пиши,давај ми безвезни реплики на моите коментари,нема да го смениш моето мислење,а се надевам дека немаш ни таква намера....можи сум уште мала за да сватам некои работи...ама зато од повозрасните очекувам некои објаснувања....дека џабе вервам во Господ,грешка си....а ако мислиш дека моите коментари се глупи,едноставно не ги читај и воздржи се од вакви реплики....џабе ја трупаме темата со непотребни постови...Поздрав!
Just*a*Girl- Професор
-
Треснал Глупости : 377
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : Tamu nekade
Ден на регистрирање : 2008-02-16
Јас би ти препорачал да ја прочиташ Библијата и да се пронајдиш во неа, ама не премногу и да не слушаш други, зашо некои луге перат мозок. Најдобро е да си имаш твое мислење!
borisd напиша:Јас би ти препорачал да ја прочиташ Библијата и да се пронајдиш во неа, ама не премногу и да не слушаш други, зашо некои луге перат мозок. Најдобро е да си имаш твое мислење!
Можеби ќе го прифатам твојот совет за да ја прочитам Библијата,да се пронајдам во неа и секако,да ја сватам суштината на она што е напишано...Фала за советот,а за то да си имам свое мислење....си имам,а тие што мислат дека ќе го променат,се лажат :laugh:
Just*a*Girl- Професор
-
Треснал Глупости : 377
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : Tamu nekade
Ден на регистрирање : 2008-02-16
Butterfly напиша:Верувам на Господ и се молам, тоа го прават сите верници
I jas taka mislam...i veruvam vo gospod i mn pati se iam pomoleno
PsyTrip- Професор
-
Треснал Глупости : 347
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2007-05-27
Just*a*Girl напиша:borisd напиша:Јас би ти препорачал да ја прочиташ Библијата и да се пронајдиш во неа, ама не премногу и да не слушаш други, зашо некои луге перат мозок. Најдобро е да си имаш твое мислење!
Можеби ќе го прифатам твојот совет за да ја прочитам Библијата,да се пронајдам во неа и секако,да ја сватам суштината на она што е напишано...Фала за советот,а за то да си имам свое мислење....си имам,а тие што мислат дека ќе го променат,се лажат :laugh:
Тие шо сакет да го променет Христијанството ти идет на врата, секој "понеделник", така да за да не ти го променет и твоето мислење млада госпоѓице, прифати го советот од Борис и не само Библијата, и Куранот и сите верски свети книги прочитај ги.
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28
da taka e vistina,te priznavam :bravo1:1MM0rtalis напиша:zivotot e onakov kakov sto sam ce si go napravis,so mali isklucoci kade sto covecka raka ne moze da meni nisto
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3