Ексклузивна бина за Шугабејбс и Чолиќ за ребрендирањето на телеком
3 posters
Страна 1 of 1
Ексклузивна бина за Шугабејбс и Чолиќ за ребрендирањето на телеком
Вечерва во 20,30 часот на плоштадот „Македонија“ свое шоу ќе одржи најголемата балканска ѕвезда Здравко Чолиќ и лондонската атракција „Шугабејбс“.
За настапот на секој поединечно ќе бидат одвоени 90 минути, со што прво ќе настапи Чолиќ, а потоа „шеќерните бебиња“. Изборот на овие две големи имиња паднал откако била спроведена анкета меѓу граѓаните за тоа кого би сакале да видат на прославата на „Т-хоум“.
За потребите на овој спектакл е изработена најголема сцена која досега воопшто била изградена на плоштадот „Македонија“ и е поддржана со музичка опрема специјално донесена во нашата земја за овој повод. Планирано е Чолиќ да ги презентира своите најголеми евергрини, како и песните од последниот албум „Завичај“.
Во рамките на својот престој во нашата земја, тој во петокот замина за Крушево да го посети гробот на трагично загинатиот Тоше Проески.
najforumce- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce
Ден на регистрирање : 2008-03-12
Re: Ексклузивна бина за Шугабејбс и Чолиќ за ребрендирањето на телеком
Дали некој беше на ова?
И ако некој бил нека се изјасни како било
Многу ме интересира, како било, шо било, народ ова она
И ако некој бил нека се изјасни како било
Многу ме интересира, како било, шо било, народ ова она
Re: Ексклузивна бина за Шугабејбс и Чолиќ за ребрендирањето на телеком
Па у глобала добро беше поготово многу ме бендиса озвучењето и секако бината. Негативното во сето ова беше што имаше премногу луѓе и премногу безобразни луѓе шо се буткаа ко кузнае кој треба да видат. Морам да ги спомнам и тетките дотерани за на Здравко Чолиќ со претходно направена ладна на фризер. Не слушам од тоа што дојде ама морам да кажам дека здравко многу ме изненади со тоа каква атмосфера направи, а овие другиве за оние што ги слушаат вањда било добро...
Vase- Најфорумче манијак
-
Расположение :
Треснал Глупости : 493
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : vo mestopolozba
Ден на регистрирање : 2007-11-17
Страна 1 of 1