Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сабајлечки трилер

2 posters

Go down

Сабајлечки трилер Empty Сабајлечки трилер

Пишување by Kosta Пет Мај 16 2008, 00:21

ЉУБИСЛАВ ЦВЕТКОВСКИ Пак откачи, добар текст :laugh: :laugh:

4:45... Станав од кревет, челникот уште ми мирисаше на цицката на жена ми. Отидов да се измијам. Две руки сапун под лева мишка, една под десна. Не дека левата повише ми се поти, туку дека драпам муда со десна рака, па да не се пренесе на мишката... Забележав ново влакно меѓу веѓите, земав пинцетата, тргнав на сец.... тоа трепка да ти било што ми се залепила на чело. Хукнав два пати за среќа, се падна кај палецот, што ја нормално претходно го избрав. Навидум совршено сабајле...

Тргнав да ги полијам цвекињата на балкон, ама пењоарот да ти ги растурил ресите на персијанецот, па морав да се наведнувам за да го зеам чешелот од под тепих да ги средам. И шуќур, средив, сигам до балкон, гледам нарцисиве зелено друштво имаат! Тоа да ти израснале 2 детелини од страна, една со 3, една со 4 лисја... А веќе дојде 5 за 6, на работа требам да идам... Леле викам ќе ги убијам. А детелина не се корне туку така... Посебно не таа среќа што ти носи. И сеа тука малце ми се блокира мозокот викам:"Леееелеее која ли беше таа среќната? Со 3 или 4 листови? Да му ебам матер у пичка да му ебам!" И земав да барам по другиве саксии други детелини за да споредам да не идам на тепка... И у таа крајната, испод еден нарцис наоѓам уште две детелини. И викам ааааа матер ќе ви ебам дај да видам колку лисја имате ќе ве корнам и све по список... И глеам двете по 4 лисја, викам добро, ги корнам двете, ја корнам и таа у првата саксија со 4 лисја, ги џиткам низ џам, курот го замавтав малце, колку да се израмни атмосферскиот притисок со тој у гаќите, и викам ај нека стои оваа со 3 лисја среќа да ми носи. Ја будам жена ми, и и викам мила, станувај, имам нешто ново да ти кажам, од денес овој дом ќе го краси среќа, благосостојба и берикет.. И оваа ме прашува зошто? И и ги затворам очите со двеве дланки, ја носам до саксијава и и викам глеј... Тогаш она ги отвори очите и изусти: "Мили, но јас ништо не гледам од твоите раце.." И ја се накурчив, и и реков цитирам: "E сеа курво ќе те убијам од ебење". И ја ебев 2 саати, а она не смееше да писне.
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Сабајлечки трилер Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Струга