Реклами
+3
Kosta
MaX
PsyTrip
7 posters
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Реклами
Значи за брзо време ке ви биде овозможено на сите луѓе што поседуваат фирми,претпријатија и секаков вид на објекти да се рекламирате на форумот.
Од Администраторите
Од Администраторите
PsyTrip- Професор
-
Треснал Глупости : 347
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2007-05-27
Re: Реклами
PsyTrip напиша:Значи за брзо време ке ви биде овозможено на сите луѓе што поседуваат фирми,претпријатија и секаков вид на објекти да се рекламирате на форумот.
Од Администраторите
epa ako e taka ajde edna reklama za internetot moj "Stefano" do Glamour sto e ne onaj vcarsija od Ljupco
cekaj brat uste ne sme zapocnale ama za brzo vreme ke ima i ke se stavi tvojata reklama ako se soglasat adminite
Od Administratorite
Od Administratorite
PsyTrip- Професор
-
PsyTrip- Професор
-
MaX напиша:PsyTrip напиша:Значи за брзо време ке ви биде овозможено на сите луѓе што поседуваат фирми,претпријатија и секаков вид на објекти да се рекламирате на форумот.
Од Администраторите
epa ako e taka ajde edna reklama za internetot moj "Stefano" do Glamour sto e ne onaj vcarsija od Ljupco
Да ти ветив за реклама узивај само да поминат полагањава.
Се молат сите ЧЛЕНОВИ на форумот да не ги замараат админите додека си ја вршат работата Се Ќе се среди само треба време.
Од Администраторите
Од Администраторите
PsyTrip- Професор
-
Еј бонте сакаш засекогаш да ис4езнеш од форумов.НЕ РЕКЛАМИРАЈ...ЗАБРАНЕТО Е РЕКЛАМИРАЊЕ АКО УШТЕ ЕДНАШ ТИ СЕ СЛУ4И ИСТОТО ЖАЛАМ АМА КЕ МОРА ДА ТЕ ОТСТРАНАМ.
PsyTrip- Професор
-
PsyTrip напиша:Еј бонте сакаш засекогаш да ис4езнеш од форумов.НЕ РЕКЛАМИРАЈ...ЗАБРАНЕТО Е РЕКЛАМИРАЊЕ АКО УШТЕ ЕДНАШ ТИ СЕ СЛУ4И ИСТОТО ЖАЛАМ АМА КЕ МОРА ДА ТЕ ОТСТРАНАМ.
Ej drugarce smiri zivci malce site admini mu ste na Bonte klaveni.
Ustvari onaj sajt ne e nesto posebno ne se sekiraj tolku.
Ако бе брат...Ова е форум нема зезање ако сака да се рекламира на А1 и крај...а понатаму коа ке има рекламираље на форумот ке му напраиме една само да не рекламира по темите.ПОЗ
PsyTrip- Професор
-
PsyTrip напиша:Ако бе брат...Ова е форум нема зезање ако сака да се рекламира на А1 и крај...а понатаму коа ке има рекламираље на форумот ке му напраиме една само да не рекламира по темите.ПОЗ
Sorry mislev deka temava e reklami.
ili po greska e napravena.
Izbrisetea.
За реклами е ама реклами за форумот...а не да рекламира други форуми...МЕ РАЗБИРАШ?
PsyTrip- Професор
-
Кога ке е платен тогаш ке е форум, сега за сега е зафрканција!!!PsyTrip напиша:Ако бе брат...Ова е форум нема зезање ако сака да се рекламира на А1 и крај...а понатаму коа ке има рекламираље на форумот ке му напраиме една само да не рекламира по темите.ПОЗ
и башка не е форум страница еPsyTrip напиша:За реклами е ама реклами за форумот...а не да рекламира други форуми...МЕ РАЗБИРАШ?
Zer0_CooL напиша:Кога ке е платен тогаш ке е форум, сега за сега е зафрканција!!!PsyTrip напиша:Ако бе брат...Ова е форум нема зезање ако сака да се рекламира на А1 и крај...а понатаму коа ке има рекламираље на форумот ке му напраиме една само да не рекламира по темите.ПОЗ
Кој не му се свиѓа може да не го посетува. А ако имаш пари да го платиш слободно донирај.
Zer0_CooL напиша:и башка не е форум страница еPsyTrip напиша:За реклами е ама реклами за форумот...а не да рекламира други форуми...МЕ РАЗБИРАШ?
Јас искрено го сметам за форум а за тебе не знам ако го сметаш форумов за зезање подобро не доагај!!!!!!!!!!
PsyTrip- Професор
-
абе ти глуп си или шо ти е проблемот ти кажувам дека www.zoolum.com е страница, прос еден.
Сори мислев дека се работи за форумов...а и немој така да ми се обраќаш на мене!!!!!!!
PsyTrip- Професор
-
forumov e eptem taze i sme ni 100 dusi i se so citam e prepucavajne nemojte be da se karate site imame tendencija so porast na forumov da stanime administratori taka da zamislite kolku ce e smesno ko ce ima forumov eve da recime 2000 3000 luge nie da se karame megi nas a nie sme administratori mislam za poubo nase mora da se prekine
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
Ама препуцавањето го почна Zero_CooL затоа кажи му го тоа на него...
PsyTrip- Професор
-
abe gjabe e covek i da se raspravat so vas, da vi ukazit neso, nema da sakate da go svatite
Reklami-Ви се овозможува секаков вид на реклами !!!!!!!!!!!
www.zoolum.com e Web Site NE E FORUM I E OBJAVEN VO REKLAMI AKO NEKOJ IMA NESTO PROTIV TOA NEKA ME BANira
www.zoolum.com e Web Site NE E FORUM I E OBJAVEN VO REKLAMI AKO NEKOJ IMA NESTO PROTIV TOA NEKA ME BANira
Последната промена е направена од на Саб Јун 30 2007, 23:09. Мислењето е променето 1 пати
a zs so ke mi naprajs ????PsyTrip напиша:Сори мислев дека се работи за форумов...а и немој така да ми се обраќаш на мене!!!!!!!
Страна 1 of 2 • 1, 2
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 2