Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Германец си ја запалил колата со скара

Go down

Германец си ја запалил колата со скара Empty Германец си ја запалил колата со скара

Пишување by najforumce Пон Мај 12 2008, 01:08

Германец си ја запалил колата со скара Zapale10

37 годишен германец си го „испекол“ својот автомобил откако скарата што ја подготвувал на балконот за малку не се претворила во трагедија. Како би го запалил огнот, германецот на вжарениот јаглен капнал неколку капки бензин, но во моментот се створил голем пламен.

Неговиот пријател кој стоел покрај него од страв го испуштил канистерот полн со бензин. Се створил голем оган кој го зафатил автомобилот под балконот. Сем јагленисаниот автомобил и 30.000 евра штета, за среќа никој не настрадал.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Германец си ја запалил колата со скара Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce