Дали мислите дека треба да паузираме за време на летото?
+4
PsyTrip
Kosta
M@We4kA
Vlado-Tornado
8 posters
:: Администрација :: Канта
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Дали да се затвори привремено форумот за време на летниот период ?
Re: Дали мислите дека треба да паузираме за време на летото?
Zer0_CooL напиша:Ja mislja utu ove sco se desavat ovde je nesco treto. Ja mislja utu trebit da se pauzirat so ove zosco vo letno vreme ne ca mojme da si pisime so povreme taka je alj ne? Zas ne ca mojme da se kopime vezero taka je alj ne? Mie taka se dogovorivme na kongresot vo scabon od Fiata Canoski! Za vas ne zna.
I ja su za tea.
12 годишно девојче се најде нај паметно и нај искусно да ви кажува што да правите со форумов и како да го работате и сл. Мене вака да ми напраеше, незнам еј, незнам еј, стварно не знам еј, ама озбилен сум, стварно не знам еј, ееееееееееејјјјјјјјј.........!!!!!!!!!!!
Zer0_CooL напиша:12 годишно девојче се најде нај паметно и нај искусно да ви кажува што да правите со форумов и како да го работате и сл. Мене вака да ми напраеше, незнам еј, незнам еј, стварно не знам еј, ама озбилен сум, стварно не знам еј, ееееееееееејјјјјјјјј.........!!!!!!!!!!!
Види, ние можевме да напраиме Delete User и ај чао пријатно на сите нејзини постови, но не го правиме тоа бидејќи :
Прво, е простачки. Не ти се допаѓа нешто кај членот, и одма ban, delete, нешто такво. Тогаш стварно си го праиш форумот само со истомисленици - едноумие ! (познато ви е ?)
Второ, си рекол дека секој може да си каже што мисли, па тогаш стварно треба да може да си каже; освен тоа, таа си пишувала во теми баш наменети за таа работа; тоа на кој „дрзок“ начин го напраила е друга работа
Трето, нема врска колку години има. Барем додека има добри идеи, ОК е, како член гледано. Иста е како сите други. Но, кога пишува детски работи, морам да го спомнам тоа дека има 12 години ! И мене ми е глупо (и мислам дека јас прв спомнав колку години има), ама тоа не е причина за бришење !
Четврто, гарант и ти знаеш(е) како е кога ти викаат „Ко*иљ, ти нема шо да кажуваш ! Зашо ? (т.е. З'ш ?) Зашо (З'ш) ja су(м) постар и јас така реков“ и слично, а може тој/таа „постариот/постарата“ воопшто да не е во право.
Ако нешто досега ми беше повод за бришење на нејзиниот User, тоа е што се приклучи и одма почна да го рекламира својот форум (мислам дека тоа беше единствена цел). Си отвори тема за нејзиниот форум, на сите им испрати приватна порака да се приклучат, отвори нови теми, во потписот си стави порака „регистрирајте се на мојот форум “. Нервира, ама нашла начин како да си го промовира форумот (такво нешто нема шанси тука)
А вие (т.е ние) големи батковци, чешајте си ги главите за да најдете уште членови
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-16
па види ваму, никој не ти рече да ја банираш или да и ги бришеш постовите така? зошто (зашо) да ја банираш, тукуј муабетот ми беше ти кажува што да правиш со форумот, демек таа има форум нејзин и знае како да го работи, и ти соли тебе памет, а ти демек немаш ум во главата и ти укажува како да работиш така?Vlado-Tornado напиша:Zer0_CooL напиша:12 годишно девојче се најде нај паметно и нај искусно да ви кажува што да правите со форумов и како да го работате и сл. Мене вака да ми напраеше, незнам еј, незнам еј, стварно не знам еј, ама озбилен сум, стварно не знам еј, ееееееееееејјјјјјјјј.........!!!!!!!!!!!
Види, ние можевме да напраиме Delete User и ај чао пријатно на сите нејзини постови, но не го правиме тоа бидејќи :
Прво, е простачки. Не ти се допаѓа нешто кај членот, и одма ban, delete, нешто такво. Тогаш стварно си го праиш форумот само со истомисленици - едноумие ! (познато ви е ?)
Второ, си рекол дека секој може да си каже што мисли, па тогаш стварно треба да може да си каже; освен тоа, таа си пишувала во теми баш наменети за таа работа; тоа на кој „дрзок“ начин го напраила е друга работа
Трето, нема врска колку години има. Барем додека има добри идеи, ОК е, како член гледано. Иста е како сите други. Но, кога пишува детски работи, морам да го спомнам тоа дека има 12 години ! И мене ми е глупо (и мислам дека јас прв спомнав колку години има), ама тоа не е причина за бришење !
Четврто, гарант и ти знаеш(е) како е кога ти викаат „Ко*иљ, ти нема шо да кажуваш ! Зашо ? (т.е. З'ш ?) Зашо (З'ш) ja су(м) постар и јас така реков“ и слично, а може тој/таа „постариот/постарата“ воопшто да не е во право.
Ако нешто досега ми беше повод за бришење на нејзиниот User, тоа е што се приклучи и одма почна да го рекламира својот форум (мислам дека тоа беше единствена цел). Си отвори тема за нејзиниот форум, на сите им испрати приватна порака да се приклучат, отвори нови теми, во потписот си стави порака „регистрирајте се на мојот форум “. Нервира, ама нашла начин како да си го промовира форумот (такво нешто нема шанси тука)
А вие (т.е ние) големи батковци, чешајте си ги главите за да најдете уште членови
а ти си наби филм дека треба да ја банираш и сл.
Дечки ајде доста е со таа малечка. Уживајте во форумов.
Па освен бан друго баш и не можам да и направам, нели ?
-
можиш да и кажеш дека е малечка и то и така ////
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Sargeras напиша:можиш да и кажеш дека е малечка и то и така ////
Потполно се согласувам.
Па со тоа ништо не добиваш ако и кажеш дека е малечка. Таа може и вака и така да ти кажува што си требал да направиш
-
Не би рекол.
Јас кога бев мал секогаш ме лажеа: БЕГАЈ ти малечок си !!!!
Јас кога бев мал секогаш ме лажеа: БЕГАЈ ти малечок си !!!!
Темата беше Надвор од Невозможното
хехе
хехе
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Страна 2 of 2 • 1, 2
:: Администрација :: Канта
Страна 2 of 2