Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

На аукција се продава картата за Титаник од последната преживеана американка

Go down

На аукција се продава картата за Титаник од последната преживеана американка Empty На аукција се продава картата за Титаник од последната преживеана американка

Пишување by najforumce Пон Апр 21 2008, 16:43

На аукција се продава картата за Титаник од последната преживеана американка Lillia10

Картата за кобното патување со Титаник, која е дел од збирката на последната преживеана американка од тој брод, се продава на акукција.

Збирката се состои од стотина предмети, меѓу кои е и џебен часовник кој наводно застанал во моментот кога Титаник потонал во 1912 год.

Предметите припаѓале на Лилиан Асплунд, последната американка преживеана од Титаник. Таа почина во 2006 година на 99 годишна возраст.

Експертот за аукции Ендрју А. вели дека за таа збирка има неверојатен меѓународен инерес, па на телефонската линија се јавуваат понудувачи од САД, Франција и Кина.

Лилиан Асплунд имала 5 години кога била на првото патување од Титаник и кога бродот удрил во санта мраз и потонал. Нејзиниот татко и трите браќа и сестри погинале меѓу 1500 жртви.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : На аукција се продава картата за Титаник од последната преживеана американка Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce
Ден на регистрирање : 2008-03-12

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics