Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Освојте бесплатен развод

Go down

Освојте бесплатен развод Empty Освојте бесплатен развод

Пишување by najforumce Чет Апр 17 2008, 23:03

Освојте бесплатен развод Phpypj10

Австралиски магазин распишал конкурс на кој победникот на наградната игра ќе добие бесплатен развод.

Магазинот ќе му помогне на еден пропаднат маж без трошоци да се претвори во посакуван самец. Магазинот "Zoo Weekly" му нуди на победникот на натпреварот пакет вреден 10.000 долари во кој се вклучени трошоците за адвокат, судските трошоци, како и забава со "pin-up" девојки после разводот.

Тоа не е се, тука и чистачка која два месеци после разводот ќе го одржува неговиот стан, потоа плазма ТВ, Плејстејшн 3 и годишна претплата на магазинот “Zoo Weekly”.

„Сакаме да му помогнеме на еден маж повторно да застане на нозе и да му овозможиме да запознае што повеќе девојки. Кога ќе пропадне бракот е навистина тажно, меѓутоа, уште потажно е кога сте приморани да го делите станот со личност која ве измамила или повеќе не ве сака“, изјавил уредникот на магазинот Пол Мерил.

Претставници на магазинот изјавија дека конкурсот не е повик до мажите да ги остават своите жени, бидејќи никој со здрав разум не би ја оставил жената која ја сака и со која е среќен во бракот.

Понудата за бесплатен развод следела по претходното натпреварување каде магазинот нудел зголемување на гради на девојката на еден од среќните читатели.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Освојте бесплатен развод Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce