Патување...
4 posters
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1
Патување...
Тука слободно можите да кажите во кои држави сте биле до сега, каде планирате одите во иднина и каде посакувате да можете да отидете.
Јас сум била Србија, Црна Гора, Хрватска, Бугарија, Грција... а за 1 месец ке одам Аљаска :cao:
Јас сум била Србија, Црна Гора, Хрватска, Бугарија, Грција... а за 1 месец ке одам Аљаска :cao:
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
Re: Патување...
Јас сум бил во Луксембург,Белгија,Холандија,Франција,Германија,Романија,Србија,Црна Гора,Бугарија,Грцијa и се надевам ако ми дадат виза ке одам во Сан Франциско за ова последново држете ми среќа
Vase- Најфорумче манијак
-
Расположение :
Треснал Глупости : 493
Поени : 3
Репутација : 3
Се наоѓам : vo mestopolozba
Ден на регистрирање : 2007-11-17
Само во Црна Гора и во Србија, а сакам да појдам во Шпанија, Шкотска, Бразил, Чиле или да не го тупам да си речам најубо во Латинска Америка, и до Кина или Јапонија сакам да одам
Сум била Србија, Црна Гора, Албанија, Бугарија, Хрватска, Австрија, Турција, Романија,Словенија.....Посакувам во повеќе други земји да појдам...има време :cao:
Последната промена е направена од ~The Vampire~ на Пон Сеп 15 2008, 17:12. Мислењето е променето 1 пати
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
hehehe mi se zgolemi spisokot :ljolj: Amsterdam i Detroit W.O.W
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Флорида, Тенеси, Верџинија, Северна Каролина, Охајо тие се новите места шо ги посетив...
нај многу впечаток ми остај Флорида закон прав рај е местото... следната шанса пак ке одам :vozbuden:
нај многу впечаток ми остај Флорида закон прав рај е местото... следната шанса пак ке одам :vozbuden:
jelena- Пуфла
-
Расположение :
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1