Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добил срце од самоубиец па и сам се убил

+2
Kosta
najforumce
6 posters

Go down

Добил срце од самоубиец па и сам се убил Empty Добил срце од самоубиец па и сам се убил

Пишување by najforumce Сре Апр 09 2008, 01:29

Американец на кого пред 12 години му било транспалнтирано срце од самоубиец, на ист начин го завршил својот живот како и неговиот донатор, пукајќи си сам себеси во вратот. Едно срце двајца самоубијци, е темата на оваа бизарна приказна во американските медиуми.

Добил срце од самоубиец па и сам се убил Srce10

За приказната да биде уште поневеројатна, 69 годишниот Sonny Graham, на кого своевремено му е трансплантирано срцето од Terry Cottl, се оженил со неговата сопруга Chery, која е сега двократна вдовица. Гога на Graham во 1995 година, поради проблеми со срцето, лекарите му предвиделе уште само 6 месеци живот, добил спасоносен повик од универзитетот во Јужна Каролина. Кажано му е дека на располагање имаат срце кое му припаѓало на 33 годишен маж.

После трансплантацијата посакал да ја запознае фамилијата на човекот што му го спасил животот, па со помош на донаторската агенција стапил во контакт со Cottl-овата вдовица Chery. Почначе да се допишуваат, потоа се запознале, заљубиле и на крај се венчале. Имале 6 деца од претходните бракови и 6 внуци. Така Graham-овиот чин ги шокирал сите што го познавале. Неговите пријатели велат дека не пател од депресија и не можеле ни да помислат дека е можно да изврши самоубиство.

Но научниците истакнуваат дека се чести случаите кога пациентот со пресаден орган превзема и некои особини од донаторот.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Добил срце од самоубиец па и сам се убил Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce
Ден на регистрирање : 2008-03-12

Вратете се на почетокот Go down

Добил срце од самоубиец па и сам се убил Empty Re: Добил срце од самоубиец па и сам се убил

Пишување by Kosta Сре Апр 09 2008, 01:34

aaaa Sad Sad Sad Трагично
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Добил срце од самоубиец па и сам се убил Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Струга
Ден на регистрирање : 2007-05-16

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Добил срце од самоубиец па и сам се убил Empty Re: Добил срце од самоубиец па и сам се убил

Пишување by MaX Сре Апр 09 2008, 13:38

Аман бе?
MaX
MaX
Вирус
Вирус

Male
Cancer

Расположение : Добил срце од самоубиец па и сам се убил Amused
Треснал Глупости : 2547
Поени : 70
Поминат рок на траење : 40
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-12

http://www.najforumce.com

Пишување by ...always on my own... Пон Јан 05 2009, 18:16

hehehe ludnica Smile)) inaku, za osobinite ne mi se veruva... za toa se odgovorni genite....

ja zalam vdovicata samo Smile))

...always on my own...
Почетник
Почетник

Female
Aquarius

Треснал Глупости : 23
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : strumica
Ден на регистрирање : 2009-01-04

Пишување by bonte Пон Јан 05 2009, 23:39

Сега американциве и филм че снимет за ова.... Smile
bonte
bonte
Технолошки Вишок
Технолошки Вишок

Male
Sagittarius

Расположение : Добил срце од самоубиец па и сам се убил Bored
Треснал Глупости : 1180
Поени : 24
Репутација : 1
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-02

http://www.nemam.com

Пишување by Kosta Вто Јан 06 2009, 04:15

bonte напиша:Сега американциве и филм че снимет за ова.... Smile

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: З'ш да не, ко не си мојме ние :i_smile:
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Струга
Ден на регистрирање : 2007-05-16

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Пишување by elma Пон Апр 27 2009, 11:09

:SSS...se ke vidis se ke cues:)Very Happy....vikat deka ima vakvi raboti a i dosta dokazi deka e mozno vakvo nesto,i so presaduvanje i na drugi organi..... Question

elma
Почетник
Почетник

Female
Aries

Расположение : Добил срце од самоубиец па и сам се убил In_Love
Треснал Глупости : 6
Поени : 7
Репутација : 1
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : stip
Ден на регистрирање : 2009-04-17

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот

- Similar topics