Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Брак помеѓу турчинка и грк завршил само после половина час

Go down

Брак помеѓу турчинка и грк завршил само после половина час Empty Брак помеѓу турчинка и грк завршил само после половина час

Пишување by najforumce Вто Апр 08 2008, 04:04

Можеби најкраткиот брак на светот траел само половина час. Се славело во Авалк, турско место на обалата од егејското море, а во брак стапија 33 годишна турчинка Севал Келебик и 38 годишен грк Михаилис Кутсакиозис. Парот се запознал пет месеци пред венчавката. Се работело за љубов на прв поглед. На венчавката присуствувала целата родбина.

Брак помеѓу турчинка и грк завршил само после половина час Brak10

Кога пред матичар го кажале судбоносното да и ги потпишале документите, младоженецот изјавил дека има изненадување за гостите и излегол од салата. Се вратил со фотографија и восочни свеќи, па изјавил:

„Турците пред војната го убија татко ми. Би сакал едноминутно молчење во негова чест“. Невестата потоа во солзи ја напуштила салата.

Детали за венчавката и точното време на настанот се разликуваат во неколку извештаи. Сигурно е дека младоженецот се расправал со своето семејство, и отишол со зборовите „Вие некултурни турци !“. Исто така со себе го однел накитот кој парот го добил како дар.

„Изгледа дека се омажив за лудак. Сакаше да одржи религиозен чин со фотографиите на маса во градската матична сала. Можеше барем да побара одобрение“ - изјавила несреќната невеста.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Брак помеѓу турчинка и грк завршил само после половина час Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce
Ден на регистрирање : 2008-03-12

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics