Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Глигоров ја продал Република Македонија?!

3 posters

Go down

Глигоров ја продал Република Македонија?! Empty Глигоров ја продал Република Македонија?!

Пишување by Jimmy Пон Мар 31 2008, 14:10

Станува збор за изјавата на ЕКС – претседателот на Р. Македонија г-дин Киро Глигоров, кој без никакво право се осудил да го злоупотребува македонскиот идентитет, и да ја продава за ефтини пари македонската историја. Mакедонскиот народ во оваа нова 2008 година го најдоа многу неправди и несреќи кои се продукт на нашето манипулирачко минато. Македонија беше водена од Александар име на кое светот денес му завидува и Господ бил со него да ја освои правдината и да го величи името Македонија, додека на некој што господ му дал власт и пробал да биде со него, го предава за лични интереси ќе го продаде со лаги богаството што Македонија со милениуми го создавала. ПОГЛЕДНЕТЕ ЗА ШТО СТАНУВА ЗБОР...

Jimmy
Jimmy
Пензионер
Пензионер

Male
Scorpio

Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19

Вратете се на почетокот Go down

Глигоров ја продал Република Македонија?! Empty Re: Глигоров ја продал Република Македонија?!

Пишување by Kosta Пон Мар 31 2008, 14:24

:mkd: Хахах ќе се отрујам :=))))
Не ми се верува. Абе за жал не само Кирчо и многу други го имаат ова мислење....
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Глигоров ја продал Република Македонија?! Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Репутација : 3
Се наоѓам : Струга
Ден на регистрирање : 2007-05-16

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Глигоров ја продал Република Македонија?! Empty Re: Глигоров ја продал Република Македонија?!

Пишување by Jimmy Пон Мар 31 2008, 17:19

абе океј тоа што го кажуваш ти Коки ама Кирца у својство на преседник го кажа ова
Jimmy
Jimmy
Пензионер
Пензионер

Male
Scorpio

Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19

Пишување by Vase Пон Мар 31 2008, 17:27

Етоа ти е најтрагичното. Сега се открива кој како и зошто и кога ке се среди ова многу луѓе треба да се стават на гилотиње :guns:
Vase
Vase
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Capricorn

Расположение : Глигоров ја продал Република Македонија?! Amused
Треснал Глупости : 493
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : vo mestopolozba
Ден на регистрирање : 2007-11-17

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот

- Similar topics