Дали може да сакаш двајца/две во исто време?
+7
MaX
HalfGrown_IDIOT
1MM0rtalis
Kosta
~The Vampire~
jelena
BabyFace
11 posters
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1
Дали може да сакаш двајца/две во исто време?
Дали можете да САКАТЕ двајца/две во исто време...и да сте во врска со двајца/две????
Јас на пример неможам...Кога сум предана се предавам целосно на еден...И не размишљам на друг...
Јас на пример неможам...Кога сум предана се предавам целосно на еден...И не размишљам на друг...
BabyFace- not ordinary
-
Треснал Глупости : 5
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Skopje
Ден на регистрирање : 2008-03-27
Re: Дали може да сакаш двајца/две во исто време?
кратко и јасно не можам :laugh:
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
Да сум во врска со двајца не можам, ама додека сум со еден на моменти да размислувам за друг да! Или да ми се свиѓа некој друг да! Не се занесувам премногу со тој што сум...во смисла не сакам ептен да забегам по него..сепак само врска е и кога тогаш врската ќе прекине!
и не лажете многу еве на пример гледате некој вауу лепотан ви се свиѓа па нормално дека ќе размислувате на него после некое време... Нормално е во врска да се фантазира некогаш за со друг и нема некој што не го направил тоа....Или одите по пат и мижите?
и не лажете многу еве на пример гледате некој вауу лепотан ви се свиѓа па нормално дека ќе размислувате на него после некое време... Нормално е во врска да се фантазира некогаш за со друг и нема некој што не го направил тоа....Или одите по пат и мижите?
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
фантазирање и гледање не е исто а недај боже од таа мала авантура да се родат чуства....и после растргнат емотивно...подобро да не си играме...едино знаеш како викаат ако го прифатиш ризикот играј го може да добиеш или да изгубиш.Мада во играва мислам само лузер ке бидеш
BabyFace- not ordinary
-
Треснал Глупости : 5
Се наоѓам : Skopje
Ден на регистрирање : 2008-03-27
jelena напиша:кратко и јасно не можам :laugh:
Никогаш не вели никогаш, се е можно се шалам :-)) Тоа си зависи од човек до човек, од менталитет до менталитет.
~The Vampire~ напиша:Не се занесувам премногу со тој што сум...во смисла не сакам ептен да забегам по него..сепак само врска е и кога тогаш врската ќе прекине!
Е како :-))), не да забегаш, ама не и ко да не си во врска :-)), кога тогаш ќе мора со некој да останеш во врска. Освен ако не мислиш да се мажиш, ту ту не дај господе.
BabyFace напиша:Мада во играва мислам само лузер ке бидеш
:cool: :thumbup1:
Во последниот цитат си го давам и мојот одговор :-))
кратко и јасно пак од мене :ljolj: на два стола во исто време не се седи
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
сакам ризик и мн ризикувам ама на оваа тема нема смисла да седиш на два стола затоа што тогаш не знајш што сакаш т.е. карактерот ти е таков и нестабилен,ова е барем мое мислење
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
ili kako velat dve lubenici pod raka ne moze
Ne sum bil zaljuben bne pa da sakam dve :ljolj:
Ne sum bil zaljuben bne pa da sakam dve :ljolj:
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Мој одговор кратко и јасно дека не можеш.
Барем за мене си кажувам.
Барем за мене си кажувам.
Па и јас за мене можам да кажам дека тоа навистина е тешка работа.Досега не ми се има случено а за допрва ке видиме никогаш не се знае
cojo- Студент
-
Треснал Глупости : 37
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2007-07-03
~The Vampire~ напиша:Да сум во врска со двајца не можам, ама додека сум со еден на моменти да размислувам за друг да! Или да ми се свиѓа некој друг да! Не се занесувам премногу со тој што сум...во смисла не сакам ептен да забегам по него..сепак само врска е и кога тогаш врската ќе прекине!
Те признавам :thumbup1: :bravo1:
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
kate напиша:~The Vampire~ напиша:Да сум во врска со двајца не можам, ама додека сум со еден на моменти да размислувам за друг да! Или да ми се свиѓа некој друг да! Не се занесувам премногу со тој што сум...во смисла не сакам ептен да забегам по него..сепак само врска е и кога тогаш врската ќе прекине!
Те признавам :thumbup1: :bravo1:
Се дури да се созрее е така.Кога ќе знаеш што сакаш од врската и од партнерот сигурен сум дека и цел харем да има до тебе нема да направиш ништо.То важит за мене
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Кога сум со еден сум со еден, го сакам, не сакам ништо со друг, но тоа не значи дека не ќе се опулам во друг по пат пример, шо, не смеам да речам шоубав е оној?? Бар вие машки не туку прајте се невини за ова
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
па нормално дека не би можела со 2 истовремено...кога сум со некој целосно се посветувам само на него
GirlBT- Студент
-
Треснал Глупости : 41
Се наоѓам : earth
Ден на регистрирање : 2008-09-09
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1