Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Станот на Тоше – се е исто само него го нема

2 posters

Go down

Станот на Тоше – се е исто само него го нема Empty Станот на Тоше – се е исто само него го нема

Пишување by najforumce Сре Мар 19 2008, 17:47

Станот на Тоше – се е исто само него го нема Tose5211

Се е недопрено, исто како последната вечер кога Тоше замина. Екипата на хрватскиот портал 24, со согласност на семејството на Тоше први влегоа во неговиот дом во населбата Свети Јован во Злокуќани, ова е првата новинарска екипа која по смртта на Тоше влегува во неговата куќа.

Пет месеци откако почина Тоше Проески, неговата мајка Доминика, таткото Никола и сестрата Дора се уште не можат да соберат сили да зачекорат во домот на Тоше, во кој живееше две години.

Од 16 октомври 2007 година, времето во станот на Тоше застанало. На прозорите се платнените ролетни. Откако Тоше го нема во станот не влегла сончева светлина. Заради желбата на менаџерката на Тоше, Лилјана која има стан во близина на Тоше, светлото во неговата спална соба, по неговата смрт, со месеци не се гаси.

“Кога ќе погледнам од прозор кон станот, светлото во собата барем за момент ќе ме излаже дека тој е таму и се е како некогаш” – вели Лилјана.

Населбата во која има барем 30 елитни куќи е оградена со ѕид и 24 часа е под комплетен надзор. Во близината е езерото и базен каде што често пливаше и Тоше.

“Тука се одмараше, смееше и тагуваше, ги преживуваше младешките љубови. Никогаш не успеа до крај да го уреди станот” – раскажува скршено Лилјана.

Станот на тоше

Извор (ИдиВиди)
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Станот на Тоше – се е исто само него го нема Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce
Ден на регистрирање : 2008-03-12

Вратете се на почетокот Go down

Станот на Тоше – се е исто само него го нема Empty Re: Станот на Тоше – се е исто само него го нема

Пишување by Jimmy Чет Мар 20 2008, 03:55

снимка од станот на Тоше тука
Jimmy
Jimmy
Пензионер
Пензионер

Male
Scorpio

Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38