Те сакам
+4
Kosta
The*Goddess
HalfGrown_IDIOT
Just*a*Girl
8 posters
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1
Те сакам
Колку често и велите на саканиот/саканата те сакам? Или тешко ви е да речите те сакам? Ви значи кога некој ќе ви рече така? Како му возвраќате?
Just*a*Girl- Професор
-
Треснал Глупости : 377
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : Tamu nekade
Ден на регистрирање : 2008-02-16
Re: Те сакам
Мене лично не ми значи кога ке ми речат те сакам.
Повеќе ми значи кога ке ми докаже дека ме сака,а за тоа има многу начини.Кога ке рече некој те сакам на секое,тоа е само некаква глупава навика,зошто така е убаво да се вели и сл.
Останувам на то дека љубовта се докажува на поинаков начин
Повеќе ми значи кога ке ми докаже дека ме сака,а за тоа има многу начини.Кога ке рече некој те сакам на секое,тоа е само некаква глупава навика,зошто така е убаво да се вели и сл.
Останувам на то дека љубовта се докажува на поинаков начин
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Не викам те сакам или пак го кажувам тоа ама многу,многу ретко па затоа кога ќе го кажам е од срце.Ама кога ќе размислам немам на никого речено те сакам.А мене да ми го кажат ќе бидам малку скептична,но сепак ќе ми е мило.
The*Goddess- Доцент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 112
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2008-02-17
види сакам кога ми кажуваат ама да не е претерано често и да може и да го докажи не само со збор да го кажи и што ништо,збор без дело не вреди
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
Ako doziveam deka stvarno sum zaljuben vo nea...da i kazuvam...
P.S : nema nisto loso da se iskazis sebesi
P.S : nema nisto loso da se iskazis sebesi
Trco- Модератор
-
Треснал Глупости : 42
Поминат рок на траење : 37
Ден на регистрирање : 2007-06-06
Кога си млад мислиш и чуствуваш дека ти и луѓето што ги сакаш ке живеат засекогаш. За жал, во една единствена секунда животот може да се промени и да се случат многу лоши работи. Затоа не чекај да дојде до такви работи. Покажи колку ти значат тие твои драги луѓе, покажувај го тоа на различни начини. Затоа никогаш не е прерано да се каже ТЕ САКАМ:amor1:
iki- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 73
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
iki напиша:Кога си млад мислиш и чуствуваш дека ти и луѓето што ги сакаш ке живеат засекогаш. За жал, во една единствена секунда животот може да се промени и да се случат многу лоши работи. Затоа не чекај да дојде до такви работи. Покажи колку ти значат тие твои драги луѓе, покажувај го тоа на различни начини. Затоа никогаш не е прерано да се каже ТЕ САКАМ:amor1:
Јас те сакам најчесто им кажувам на моите другарки.Но и јас исто така мислам дека не е важно колку пати ќе го кажеш тоа те сакам,туку поважно е истото да го докажеш :amor1:
ИКИ ТЕ САКАМ
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
катуш и ја тебе ми те сакам, се гледат која е другарка, ние можит малце е утнавме темава имаше и една ко за другарство ама добро не е ни битно то битно е да се кажи колку се сакаме :laugh:
iki- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 73
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1