„Извинете, брзам. Може пред вас?”
+2
borisd
Jimmy
6 posters
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1
„Извинете, брзам. Може пред вас?”
Пример стоите на некој шалтер, се доближува до вас некој човек и ви вели дека мора да заврши побрзо работа, дали затоа што во некоја друга установа затвораат за 5 минути или брза да заврши некоја друга работа, или автобусот ќе му избега, па бара да оди пред вас. А вие сте се измориле од чекање цел ден пред шалтер, едвај чекате да си одите дома или и вие си имате некоја друга работа. Дали би го пуштиле човекот пред вас или би реагирале: „Извинете, па и јас се брзам да завршам, чекајте си во редот како и сите други“?
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
Re: „Извинете, брзам. Може пред вас?”
Ако стварно се брза и ако неам друга работа, би го пуштил да оди пред мене... Некогаш и јас ке се брзам па така да се надевам ке ме пуштат и мене
Lugeto sto brzaat poinaku reagiraat, taka da bi go pustil ako stvarno brza
Хм...зависи како ќе ме најде расположена.... Ако сум ептен нервозна ќе види и пуштање и се нека се радува... ама ако стварно се брза би го пуштила жалозлија сум :laugh:
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
Зависи како ќе ми речи :laugh: најчесто ги пуштам луѓето пред мене ако прашат дали можи а ако не ќе му речам"Извини,ама јас сум на ред"...
Just*a*Girl- Професор
-
Треснал Глупости : 377
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : Tamu nekade
Ден на регистрирање : 2008-02-16
јас не би пуштил ама никого ич к*р не ме боли, ако може јас да чекам може и они да чекаат што сум јас будала.замисли ситуација у банка чекаш саат време и конечно доаѓаш на ред и ти се убацува некој абе друже може ли да идам пред тебе се брзам.мене ми се случуваше тоа постојано лани коа идев у банка и се карав и со стари и со млади а најлош случај е некој сељак ако се стаи пред тебе без да праша е тогаш ме вади од контакт
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1