Агарта????
5 posters
:: Живот :: Мистерија и натприродно
Страна 1 of 1
Агарта????
Дали сте чуле за Агарта??? постојат две легенди за Агарта:
според првата легенда Агарта е тајна земја/град кај што живее КРАЛОТ НА СВЕТОТ заедно со психички најспособните и најинтелегентните луѓе.
според втората легенда Агарта е подземната цивилизација на драконите - луѓе со змиско тело со кои ариевците војувале долго време и ги победиле. Тие се повлекле во подземјето и таму развиле своја цивилизација. Всушност тоа е симбол на скриените тајни демонски друштва.Нејзината локација ја истражувале и Сталин и Хитлер.
па да слушнам ваши мислења
според првата легенда Агарта е тајна земја/град кај што живее КРАЛОТ НА СВЕТОТ заедно со психички најспособните и најинтелегентните луѓе.
според втората легенда Агарта е подземната цивилизација на драконите - луѓе со змиско тело со кои ариевците војувале долго време и ги победиле. Тие се повлекле во подземјето и таму развиле своја цивилизација. Всушност тоа е симбол на скриените тајни демонски друштва.Нејзината локација ја истражувале и Сталин и Хитлер.
па да слушнам ваши мислења
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
Re: Агарта????
хм искрено знам нешто ама сосем малце поточно само ова што го напиша на толку сум ограничен па ако имаш време или некои сознанија плус те молам постави ги на форумов баш ме заинтересира
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
MaX напиша:Лол глупости
MaX прогуглај и види што ќе најдеш за Агарта па после пиши глупости или не
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
imam slusnato samo deka agarta e nekojasi tajna zemja,nekoi velat deka se naoga na tibet,pod zemja ili vo druga dimenzija.a lugeto sto ziveat vo agarta bile navodno mnogu sposobni citale misli i sl.e sega dali e tocno...
...always on my own...- Почетник
-
Расположение :
Треснал Глупости : 23
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : strumica
Ден на регистрирање : 2009-01-04
inaku, nesto tuka mi se povrzuva....tibet asocira na budizam-meditacija-prosvetluvanje.... pa....
...always on my own...- Почетник
-
Расположение :
Треснал Глупости : 23
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : strumica
Ден на регистрирање : 2009-01-04
За Агарта
На мене ми личи како да е вистина,имено нацистиве посебно еден таен отсек од SS-waffen биле задолжени за такви испитувања и мистерии,нешто слично како во почетокот на филмот ---"Hell-boy"---
Можно е зошто да не,а можно е и овие од Агарта да се некој алиенси за кои знаеле малкумина.
Можно е зошто да не,а можно е и овие од Агарта да се некој алиенси за кои знаеле малкумина.
beret- Почетник
-
Треснал Глупости : 2
Поени : 2
Поминат рок на траење : 51
Се наоѓам : Radovis
Ден на регистрирање : 2009-08-31
:: Живот :: Мистерија и натприродно
Страна 1 of 1