Митинг
+3
MaX
Kosta
Jimmy
7 posters
Страна 1 of 1
Митинг
организиран бесплатен автобуски превоз:
Bitola 15:00 Hotel- Epinal
Prilep 15:30 Gradski stadion- Goce Delcev
Kavadarci 16:00 Stara avtobuska stanica
Stip 17:00 Gradski stadion.
Strumica 15:00 Spomenik-Goce Delcev
Kicevo 15:00 Avtobuska stanica
Напоменa:
Од другите градови секој што ќе има група од над 30 лица да се пријави кај Миленко Неделковски на форум најдоцна до утре, Вторник 26.02.2008 до 22 часот со оставање на телефонски број за контакт
инаку ова е дел од програмата:
Ќе се чита Манифестот.
Ќе збори професор Аристотел Тентов.
Ќе збори Горан Стојков.
Bitola 15:00 Hotel- Epinal
Prilep 15:30 Gradski stadion- Goce Delcev
Kavadarci 16:00 Stara avtobuska stanica
Stip 17:00 Gradski stadion.
Strumica 15:00 Spomenik-Goce Delcev
Kicevo 15:00 Avtobuska stanica
Напоменa:
Од другите градови секој што ќе има група од над 30 лица да се пријави кај Миленко Неделковски на форум најдоцна до утре, Вторник 26.02.2008 до 22 часот со оставање на телефонски број за контакт
инаку ова е дел од програмата:
Ќе се чита Манифестот.
Ќе збори професор Аристотел Тентов.
Ќе збори Горан Стојков.
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
Re: Митинг
Kosta напиша:одиме :thumbup1: :thumbup1:
пер Тентов ќе збори
Jimmy- Пензионер
-
Поаѓањето од Охрид за Скопје е од кај новата Автобуска станица во 15 часот.Проширете го ова да го знаат сите
Jimmy- Пензионер
-
Jimmy- Пензионер
-
Jimmy- Пензионер
-
Jimmy- Пензионер
-
на овој клип се гледа колку бевме
Jimmy- Пензионер
-
браво за девојчето ЈАС СУМ МАКЕДОНКА
Jimmy- Пензионер
-
borisd напиша:Од кај е снимано ова? ЛОЛ
Со Зепелин да не вртевте од горе
Имаше луѓе по зградите
abe jakiot k*r,miting.
Jas se molam da dojde denot koga nie makedoncite ke prestaneme da se tupame v gradi,ke svatime deka politikata ti e kako hipnotiziranje vrz narodot,...se nadevam ke svatime deka nie i vaka i taka ke bideme makedonci,bez razlika na imeto(so kakva dodavka i ke bide),zosto na krajot na kraistata ako ne se integrirame vo evroatlanskite sojuzi togas ne ni se pisuva dobro na ovaa GOLEMA Makedonija so ja branime ko Ljangaci .
Ama ubo ni se prajt,na kraj i bez nea ke ostanime
Jas se molam da dojde denot koga nie makedoncite ke prestaneme da se tupame v gradi,ke svatime deka politikata ti e kako hipnotiziranje vrz narodot,...se nadevam ke svatime deka nie i vaka i taka ke bideme makedonci,bez razlika na imeto(so kakva dodavka i ke bide),zosto na krajot na kraistata ako ne se integrirame vo evroatlanskite sojuzi togas ne ni se pisuva dobro na ovaa GOLEMA Makedonija so ja branime ko Ljangaci .
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
HalfGrown_IDIOT напиша:abe jakiot k*r,miting.
Кај виде политика во митингот?
Баш митингот беше порака до политичарите. :thumbup1:
Pa tokmu vo to e muabetot,politikata ja ima nasekade vo razni oblici!
Ne e bitno,vo sekoj slucaj:Bidite sigurni deka samo na oligarsite im odgovara vakvata sostojba vo momentov,i tie ke najdat sekakvi nacini za da ostane status kvo.
Site tie mitinzi organizirani od nevladini organizacii i sl. se proizvod na taa aktivnost na edno malcinstvo,situirano i mokno,koe po sekoja cena se trudi da nema evrointegracii,samo za da ima plodna pocva za kriminal preku koj ke gi vrti valkanite pari.
Jas najmalku sum kompetenten da zboruvam za ovaa tema,ama,siguren sum deka mojata idnina ja zamisluvam vo normalno opstestvo,razlicno od nasevo,evropsko opstestvo, vo koe ke vireat vistinski vrednosti, a mojot i secij trud ke se vrednuva onaka kako zasluzuva
Ne e bitno,vo sekoj slucaj:Bidite sigurni deka samo na oligarsite im odgovara vakvata sostojba vo momentov,i tie ke najdat sekakvi nacini za da ostane status kvo.
Site tie mitinzi organizirani od nevladini organizacii i sl. se proizvod na taa aktivnost na edno malcinstvo,situirano i mokno,koe po sekoja cena se trudi da nema evrointegracii,samo za da ima plodna pocva za kriminal preku koj ke gi vrti valkanite pari.
Jas najmalku sum kompetenten da zboruvam za ovaa tema,ama,siguren sum deka mojata idnina ja zamisluvam vo normalno opstestvo,razlicno od nasevo,evropsko opstestvo, vo koe ke vireat vistinski vrednosti, a mojot i secij trud ke se vrednuva onaka kako zasluzuva
-
Расположение :
Jimmy- Пензионер
-
Абе џими ако се овие лугево на митингов толку големи патриоти,зш мафтет со вентилатор :ljolj:
Во едно сум сигурен.Ако не се напрајт компромис со грчиштана ни нато ни ЕУ ке видиме.Ке останиме во оваа хаотична ситуација уште многу години!
п.с.Ако мислите дека сме Република Македонија не сме.Сигурно ви теквит дека усте сме БЈРМ.Па бидете горди и продолжите да се мавате в гради
Демек патриоти!
Во едно сум сигурен.Ако не се напрајт компромис со грчиштана ни нато ни ЕУ ке видиме.Ке останиме во оваа хаотична ситуација уште многу години!
п.с.Ако мислите дека сме Република Македонија не сме.Сигурно ви теквит дека усте сме БЈРМ.Па бидете горди и продолжите да се мавате в гради
Демек патриоти!
-
Расположение :
Незнам дали да го пишам ова или да отворам тема ?
Дали Р. Македонија е воопшто спремна за Европска Унија и Нато ? Што толку плачите по нив.
Дали Р. Македонија е воопшто спремна за Европска Унија и Нато ? Што толку плачите по нив.
HalfGrown_IDIOT напиша:Абе џими ако се овие лугево на митингов толку големи патриоти,зш мафтет со вентилатор :ljolj:
Демек патриоти!
прво тие што го организираа митингот се паметни луѓе и очекуваа дека особи како Рада Шеќерова и нејзиниот потпарол Емилијанчо одма ќе почнат да јадат гомна што впрочем и јадеа дека на митингот се вееле партиски знамиња (а сонцето знаеме на која партија асоцира) и се пееле партиски песни.сеа јасно ти е зашто мафтаат со вентилаторот и зошто и Рада и Емилијнчо си кркаа пријави.нејсе.а за тоа кој е патриот немој да почнуваш да ја отвораш таа тема ок?
Jimmy- Пензионер
-
и јас бев и јас бев :bravo1: :bravo1: за сите што дојдоа УА за тие што не дојдоа
Моника- ...:::шмизла:::...
-
Треснал Глупости : 55
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : skopje
Ден на регистрирање : 2008-03-04
Моника напиша:и јас бев и јас бев :bravo1: :bravo1: за сите што дојдоа УА за тие што не дојдоа
Ej pak UA! Koj mozel posol, koj ne zdravje drug pat!
A nekoj ako ne se osekja kako Makedonec slobodno, vratata e otvorena za nadvor! Nie ako ne si ja odbranime drzavata, nikoj nema da ni ja odbrani! Jas ne sum niti za toa NATO (zaso treba ime da menuvame) niti za EU zaso dodeka da stigneme do toa EU uste mnogu ke treba da stradame! Zname sega kako ni e, a sigurno za vo EU ke ni trebaat uste nekoj 10 godini i vise...
Страна 1 of 1