Какви девојки/момчиња сакате?
+9
SteelTemplar
HalfGrown_IDIOT
borisd
MaX
Soldier of fortune
The*Goddess
Kosta
Just*a*Girl
~The Vampire~
13 posters
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1
Ме интересира баш....Какви девојки ве привлекуваат, со кадрава или права коса? Долга или кратка? Црна или плава? Со плави, кафеави, или зелени очи? Каков карактер??
Истово прашање и за женските....какви машки ве привелкуваат?
Мене лично ми се свиѓаат машки со црна коса,бел тен,а за очи не ми е битно..и нормално да е повисок од мене .и секогаш на крај ќе се затрескам во некој плав....увек :laugh:
Карактер....искрен,откачен,нежен,филозофче по малку,авантурист ко мене и да знајт да се понашат со женско!!!и да ми купвит ружи само ружи ова накратко ако ми текнит уште нешто ќе си допишам...многу барам можда.... :cao:
леле како можев особината која најмногу ја барам кај машко да ја заборавам...Фала божице...
Романтичен да е!! Многу!!!
Мене лично ми се свиѓаат машки со црна коса,бел тен,а за очи не ми е битно..и нормално да е повисок од мене .и секогаш на крај ќе се затрескам во некој плав....увек :laugh:
Карактер....искрен,откачен,нежен,филозофче по малку,авантурист ко мене и да знајт да се понашат со женско!!!и да ми купвит ружи само ружи ова накратко ако ми текнит уште нешто ќе си допишам...многу барам можда.... :cao:
леле како можев особината која најмногу ја барам кај машко да ја заборавам...Фала божице...
Последната промена е направена од ~The Vampire~ на Пон Фед 25 2008, 03:10. Мислењето е променето 1 пати
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
Re: Какви девојки/момчиња сакате?
со права,кафеава или црна коса,со темен тен,зелени очи иако ретки се :laugh: по карактер..искрен,внимателен,доверлив,духовит,откачен,типче да си биди,да знај да ги цени женските...то :laugh:
Just*a*Girl- Професор
-
Треснал Глупости : 377
Поени : 0
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : Tamu nekade
Ден на регистрирање : 2008-02-16
мене најважно ми е прво карактерот и искреноста нормално. Иначе сакам светли очи, и права коса, дали е црна или плава не ме засега
Јас ако се прави по нарачка би сакала некој повисок со црни многу сјајни очи,црна коса и бел тен.ама тоа е кога би се правеле по нарачка .А реалноста е што секогаш излегвам со дечки со црн тен и кафеави очи.Но најповеќе сакам да има карактер и да знае понекогаш да изненади,да е романтичен и многу сакам(пак ќе кажам)да има многуууууу сјајни очи.
The*Goddess- Доцент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 112
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2008-02-17
The*Goddess напиша:Јас ако се прави по нарачка би сакала некој повисок со црни многу сјајни очи,црна коса и бел тен.ама тоа е кога би се правеле по нарачка .А реалноста е што секогаш излегвам со дечки со црн тен и кафеави очи.Но најповеќе сакам да има карактер и да знае понекогаш да изненади,да е романтичен и многу сакам(пак ќе кажам)да има многуууууу сјајни очи.
Хај.....ајм јоур дрим бој
Се зезам..
Јас сакам да е убава ама пред се карактер..... :thumbup1:
Со црна или црвена коса, плави или кафеави очи, уба да е паметна, да знае да ти обрне внимание кога е најпотребно, да не е љубоморна, да не слуша торбо фолк да сака авантури, ама баш авантури и полна со разбирање...
Па ваљда е ова...
Па ваљда е ова...
Pa mojata potencijalna zenska ne ja idealiziram Glupavo bi bilo ako recam deka sakam da e plava,so dobro telo,pametna zosto nema takvi
Inaku zenska moze da mi bide ako mi padne vo oci so nejzinata simpaticnost,duhovitost i sekako otvorenost.
Inaku zenska moze da mi bide ako mi padne vo oci so nejzinata simpaticnost,duhovitost i sekako otvorenost.
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Ден на регистрирање : 2007-06-03
~The Vampire~ напиша:Ме интересира баш....Какви девојки ве привлекуваат, со кадрава или права коса? Долга или кратка? Црна или плава? Со плави, кафеави, или зелени очи? Каков карактер??
Зш мислам дека ова многу асоцират на мене?
хихихих
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-06-28
:thumbup1: баш све?SteelTemplar напиша:~The Vampire~ напиша:Ме интересира баш....Какви девојки ве привлекуваат, со кадрава или права коса? Долга или кратка? Црна или плава? Со плави, кафеави, или зелени очи? Каков карактер??
Зш мислам дека ова многу асоцират на мене?
хихихих
-
Расположение :
Gotich girls, Emo girls, Metal girls, Rock girls - идеално нешто за моите очи, за мојата душа за моето срце . . .
п.с. НЕ СУМ ЕМО
п.с. НЕ СУМ ЕМО
Последната промена е направена од Soldier of fortune на Пет Фед 29 2008, 22:13. Мислењето е променето 1 пати
:yes: :cao:Soldier of fortune напиша:Gotich girl или Emo Girl - идеално нешто за моите очи, за мојата душа за моето срце . . .
п.с. НЕ СУМ ЕМО
-
Расположение :
~The Vampire~ напиша::yes: :cao:Soldier of fortune напиша:Gotich girl или Emo Girl - идеално нешто за моите очи, за мојата душа за моето срце . . .
п.с. НЕ СУМ ЕМО
МАЛО ДОПОЛНУВАЊЕ НАПРАВИВ
~The Vampire~ напиша:
:thumbup1: баш све?
Да Да баш се и многу повеќе од тоа
:133:
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-06-28
[url]Со црна или црвена коса, плави или кафеави очи, уба да е Very Happy паметна, да знае да ти обрне внимание кога е најпотребно, да не е љубоморна, да не слуша торбо фолк Very Happy да сака авантури, ама баш авантури и полна со разбирање...[/url]
boris ako me sakash mojsh direktno vlice da mi kazish!!!
inache ja saka ubaj zenki crni , plavi vakvi takvi sekakvi so site atributi na niv ako boris?
p.s da ne se vikaat diki ili max :D:D:D
boris ako me sakash mojsh direktno vlice da mi kazish!!!
inache ja saka ubaj zenki crni , plavi vakvi takvi sekakvi so site atributi na niv ako boris?
p.s da ne se vikaat diki ili max :D:D:D
DeadSociety- Вирус
-
Треснал Глупости : 18
Се наоѓам : StrugaF
Ден на регистрирање : 2008-03-12
црна коса, зелени очи, полн со разбирање и малце романтичен не ке е лошо
iki- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 73
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
никогаш не сум имала некаква замисла од типот `да има црна или плава коса,вакви или такви очи`...сакам шармантни машки,духовити,паметни пред се..прво што ме плени е насмевката и погледот
GirlBT- Студент
-
Треснал Глупости : 41
Се наоѓам : earth
Ден на регистрирање : 2008-09-09
GirlBT напиша:прво што ме плени е насмевката и погледот
Кај мене доволна е само насмевката, незнам зашто ама насмевка мојт да ме осои многу брзо :pos: :pos: :vozbuden: :vozbuden:
Ко borisd само да се и ништо друго не треба!
pyromaniac- Студент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 32
Поени : -1
Репутација : -1
Поминат рок на траење : 34
Се наоѓам : Лево
Ден на регистрирање : 2007-12-10
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1