Неверство
+11
kate
Kosta
_EAX
SteelTemplar
jelena
Trco
PsyTrip
~The Vampire~
1MM0rtalis
MaX
The*Goddess
15 posters
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1
Неверство
Јас лично не го оправдувам неверството односно не би изневерила,но сум наишла на ситуација друга да изневеруваат со мене,и малку ми е глупаво ама то е то.....Ајде за вас што мислите за неверството,дали го оправдувате или во кој случаеви би го оправдале.
The*Goddess- Доцент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 112
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2008-02-17
Re: Неверство
Не го оправдувам неверството во никој случај.Ако сум со девојка
тоа значи дека само со неја сакам да сум и со никоја друга.Не ни
помислувам на друга.Мислам нема смисла што барам со неја
ако планирам да изневервам
MaX напиша:Не го оправдувам неверството во никој случај.Ако сум со девојка
:cool: го имам истото мислење
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
Лично јас немам изневерено! Не можам немам душа! Таква личност сум би ме копкало цело време да му кажам и не ќе издржам!
А би опростила неверство! Ете на пример бил пијан, момент на слабост, му се сакало во моментот му се свиѓала некоја и биднало! Би му опростила ако вистински се покае за тоа, ќе остам да помине некое време, да видам како ќе се понаша за тој период....ако сеуште се кае и е свесен дека стварно направил грешка....да, ќе му опростам! Секој заслужува втора шанса, се разбира ако не ја злоупотреби и да мисли ќе добие и трета! Е нема трета!
Не значи дека ако изневерил, не си го сака партнерот!!
Се е до моменталната потреба, и до карактерот!
А би опростила неверство! Ете на пример бил пијан, момент на слабост, му се сакало во моментот му се свиѓала некоја и биднало! Би му опростила ако вистински се покае за тоа, ќе остам да помине некое време, да видам како ќе се понаша за тој период....ако сеуште се кае и е свесен дека стварно направил грешка....да, ќе му опростам! Секој заслужува втора шанса, се разбира ако не ја злоупотреби и да мисли ќе добие и трета! Е нема трета!
Не значи дека ако изневерил, не си го сака партнерот!!
Се е до моменталната потреба, и до карактерот!
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
баш истото??хм...1MM0rtalis напиша:MaX напиша:Не го оправдувам неверството во никој случај.Ако сум со девојка
:cool: го имам истото мислење
-
Расположение :
епа да во основа исто али
еве да те дополнам тебе јас на пример никогаш не би простил искрено
и ако би дознал би раскинал одма мислам нема потреба што да се мачиме во врска со лаги,иначе тоа што рече дека бил пијан ова она тоа е само едно глупо оправдание еј не памтам бев пијан/а ако такво нешто ми спомне е тогаш ќе го накапа оти ме прај будала а за потребата може ,али пак не би простил,друго за тоа си во право ако те изневерил не значи не те сакам туку премалку те почитува
и ако би дознал би раскинал одма мислам нема потреба што да се мачиме во врска со лаги,иначе тоа што рече дека бил пијан ова она тоа е само едно глупо оправдание еј не памтам бев пијан/а ако такво нешто ми спомне е тогаш ќе го накапа оти ме прај будала а за потребата може ,али пак не би простил,друго за тоа си во право ако те изневерил не значи не те сакам туку премалку те почитува
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
1MM0rtalis напиша:епа да во основа исто али
:thumbup1: во право си те подржувам
PsyTrip- Професор
-
Треснал Глупости : 347
Ден на регистрирање : 2007-05-27
1MM0rtalis напиша:епа да во основа исто али
Јас сум сведок на случај,дека може да те изневери во пијанство а на тоа да не би помислил кога би бил трезен.Верувам дека може тоа да се случи.Но сепак не секогаш би верувала во тоа.Би опростила ако до тогаш сум стекнала многу доверба предходно во него и ако знам дека се кае премногу за тоа што го направил.
The*Goddess- Доцент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 112
Ден на регистрирање : 2008-02-17
Ne go opravduvam..zasto stvarno si bes srce ako go napravis toa....ne samo sto ce ja povredis tvojata partnerka tuku ce imas i griza na sovest...
zasto ako izneveris toa e znak deka ne ja sakas svojata partnerka.......a koga e taka podobro raskini i brkni druga nego da ja povredis.
zasto ako izneveris toa e znak deka ne ja sakas svojata partnerka.......a koga e taka podobro raskini i brkni druga nego da ja povredis.
Trco- Модератор
-
Треснал Глупости : 42
Поминат рок на траење : 37
Ден на регистрирање : 2007-06-06
не е точно! Не значи ако изневериш, не ја сакаш партнерката! Може се десило во пијанство, или одите со години и ете сакаш една вечер разонода малку, си во друга држава.....се е можно... Далеку од тоа дека оправдувам неверство, ама може да се случи!Trco напиша:Ne go opravduvam..zasto stvarno si bes srce ako go napravis toa....ne samo sto ce ja povredis tvojata partnerka tuku ce imas i griza na sovest...
-
Расположение :
не е точно! Не значи ако изневериш, не ја сакаш партнерката! Може се десило во пијанство, или одите со години и ете сакаш една вечер разонода малку, си во друга држава.....се е можно... Далеку од тоа дека оправдувам неверство, ама може да се случи!
ako mrazam nesto to e iznevervanje a...
1. pijanstvoto e naj glupoto opravduvanje (ko ke recat se ispijaniv i ne pamtam ili mnogu bev pijan-a pa te izneveriv krkrkr mrazam takvo opravduvanje)
2. ako nekoj navistina go sakas nema ni da pomislis da go izneveris zato so ne postoj coek na svetot so bi sakal da povredi sakana osoba
3. ako stvarno nekoj sakas ne mozi da se sluci da izneveris
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
:bravo1: :good:jelena напиша:zasto ako izneveris toa e znak deka ne ja sakas svojata partnerka.......a koga e taka podobro raskini i brkni druga nego da ja povredis.не е точно! Не значи ако изневериш, не ја сакаш партнерката! Може се десило во пијанство, или одите со години и ете сакаш една вечер разонода малку, си во друга држава.....се е можно... Далеку од тоа дека оправдувам неверство, ама може да се случи!
ako mrazam nesto to e iznevervanje a...
1. pijanstvoto e naj glupoto opravduvanje (ko ke recat se ispijaniv i ne pamtam ili mnogu bev pijan-a pa te izneveriv krkrkr mrazam takvo opravduvanje)
2. ako nekoj navistina go sakas nema ni da pomislis da go izneveris zato so ne postoj coek na svetot so bi sakal da povredi sakana osoba
3. ako stvarno nekoj sakas ne mozi da se sluci da izneveris
Hellcome back MaX
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-06-28
neverstvoto treba da bide normalna pojava
zboram za neverstvo (sex) -> potreba
kade sto neverstvo e pointer kon potreba od tipot sex
zboram za neverstvo (sex) -> potreba
_EAX- VIP
-
Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12
_EAX напиша:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :ljolj: :ljolj: :thumbup1: :thumbup1:
абе ме изнасмеа
Неверството е несто најмизерно во една врска,кој не е спремен да сака искрено и да почитува нека не фаќа женска/дечко,туку нека си тера по свое без да повредува други.
со сторив филманје а? ама така е.си знам јас
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
kate напиша:Неверството е несто најмизерно во една врска,кој не е спремен да сака искрено и да почитува нека не фаќа женска/дечко,туку нека си тера по свое без да повредува други.
така е кате,ама така и се созреват,кој порано кој покасно
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Ден на регистрирање : 2007-06-03
[quote="HalfGrown_IDIOT"]
така е кате те признавам и неверството мислам не се простува, ако некој те изневерил еднаш сигурно ке има и следен пат
kate напиша:Неверството е несто најмизерно во една врска,кој не е спремен да сака искрено и да почитува нека не фаќа женска/дечко,туку нека си тера по свое без да повредува други.
така е кате те признавам и неверството мислам не се простува, ако некој те изневерил еднаш сигурно ке има и следен пат
iki- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 73
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
luge ne se prajte tolku posteni nema covek sto ne izneveruva i maski i zenski i zapomnete edna rabota koja brzo ja nauciv edna covecka osobina sekoj traga po nesto bolje.
pozitivna- Почетник
-
Треснал Глупости : 6
Поени : 6
Се наоѓам : skopje
Ден на регистрирање : 2009-08-08
интересна тема...
да измешаш неверство како потреба за секс, епа пријателе неможеше со саканата личност да имаш односи? ова повеќе за овај пријателов eax или нешто така се викат
а позитивна, ако си стварно позитивна тогаш треба да знаеш дека секогаш има нешто што сите викаат дека го нема > <
да измешаш неверство како потреба за секс, епа пријателе неможеше со саканата личност да имаш односи? ова повеќе за овај пријателов eax или нешто така се викат
а позитивна, ако си стварно позитивна тогаш треба да знаеш дека секогаш има нешто што сите викаат дека го нема > <
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Ден на регистрирање : 2007-06-03
aleksandar ne te svakam so ova sto mi go kaza ako mozes malku pojasno da mi dades replika na mojot komentar.pozz
pozitivna- Почетник
-
Треснал Глупости : 6
Поени : 6
Се наоѓам : skopje
Ден на регистрирање : 2009-08-08
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1