ЧИТАЈ ЗАДОЛЖИТЕЛНО !!!
+9
Vase
_EAX
SteelTemplar
bonte
Soldier of fortune
MaX
borisd
Jimmy
Kosta
13 posters
:: Најфорумче информатор :: :: Форум информатор
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
ЧИТАЈ ЗАДОЛЖИТЕЛНО !!!
Преку к*р ми е дојдено од деца, кои нон стоп ме аднуваат на мсн и "добивам закани" дека ќе ми ја рокнат странава. Ако моментално ти што го читаш ова, сакаш и ти такво нешто да напраиш, молимте прво прочитај го долу ова пред да ме рокниш (појаснење l33tz@hotmail.co ќе ни напраи дефанце, иначе во конверзација сме тројца):
:zokt:
(1:45 AM) l33tz@hotmail.co: Zdravo Kosta
(1:45 AM) Kosta™: zdravo
(1:45 AM) l33tz@hotmail.co: kako e
Kosta™: i ?
(1:45 AM) l33tz@hotmail.co: nisto te prasav kako e?
(1:46 AM) Kosta™: dobro e
(1:46 AM) Kosta™: kaj tebe ?
(1:46 AM) l33tz@hotmail.co: cek 1 sek da ti ja skeniram IP da vidam sto porti ti se otvoreni
(1:46 AM) l33tz@hotmail.co: 89.205.32.124
(1:46 AM) Kosta™: LOL
(1:46 AM) Kosta™: ajde
(1:47 AM)F just sent you a nudge.
(1:47 AM) Kosta™: ej ?
(1:47 AM) F:
(1:47 AM) F: koga dota be
(1:47 AM) l33tz@hotmail.co: Insomnia klime aj dosta kaj ke fatis sea aftobus za sk
(1:47 AM) l33tz@hotmail.co:
(1:47 AM) Kosta™: abe ke me haknite sega ?
(1:47 AM) Kosta™: da udram ako ne shut down
(1:47 AM) Kosta™: so ke pram inace
(1:47 AM) Kosta™: lol
(1:47 AM) l33tz@hotmail.co: Firewall imas...
(1:47 AM) l33tz@hotmail.co: i mi se spie
(1:48 AM) Kosta™: lol
(1:48 AM) Kosta™: deca be
(1:48 AM) F: Abe ti KURE koga porasna be
(1:48 AM) Kosta™: aj slobodni ste
(1:48 AM) l33tz@hotmail.co: Kosta "haknime " zborot ? sto ti znaci?
(1:48 AM) l33tz@hotmail.co: haker e programer koj naogja dupki vo sistemi, progra, web strani etc... da sakam da ti nastetam mislis nemozam ? ne mi e toa celta....
(1:49 AM) l33tz@hotmail.co: no jas ne sum haker
(1:49 AM) l33tz@hotmail.co: daleku od toa
(1:49 AM) F: ova konverzension interesno
(1:49 AM) Kosta™: zaso mi kazuvas definicija ?
(1:49 AM) l33tz@hotmail.co: pa gledam ti vrska nemas
(1:49 AM) F: lllllllllllloooooooooooooollllllllllll
(1:49 AM) Kosta™: pa nemam
(1:49 AM) Kosta™: ne znam
(1:49 AM) Kosta™: ni so e kom
(1:49 AM) Kosta™: jas samo msn znam
(1:49 AM) Kosta™: da uklucam
(1:49 AM) Kosta™: imas neso da mi kazis drugo ?
(1:49 AM) l33tz@hotmail.co: I stranata, velis nemoze nikoj da ti ja defacira a?
(1:49 AM) Kosta™: otvorena e za tebe
(1:50 AM) l33tz@hotmail.co: ako sakas nesto da naucis ili imas nekoe prasanje www.ms-crew.uni.cc
(1:50 AM) l33tz@hotmail.co: kolku godini imas ?
(1:50 AM) Kosta™: ne e toa vazno sega
(1:50 AM) F: hehehe
(1:50 AM) F: Ova e seriozno
(1:51 AM) l33tz@hotmail.co: klime kolku godini ima?
(1:51 AM) l33tz@hotmail.co: kosta solev racin
(1:51 AM) l33tz@hotmail.co: ?
(1:51 AM) F: hehehe
(1:51 AM) Kosta™: aj neznam sto ti e celta sto sakas da mi kazis ?
(1:51 AM) Kosta™: mozam nekako da ti pomogna ?
(1:51 AM) l33tz@hotmail.co: kolku godini imas be kazi sto pati prasav
(1:51 AM) Kosta™: sto e toa sega vazno ?
(1:51 AM) l33tz@hotmail.co: onaka da znam
(1:52 AM) Kosta™: kazi mi na it si Moscow`Boy?
(1:52 AM) l33tz@hotmail.co: ne moscow mi e drugar
(1:52 AM) l33tz@hotmail.co: t.e se skaravme
(1:52 AM) l33tz@hotmail.co: sega
(1:52 AM) Kosta™: lol
(1:52 AM) Kosta™: abe ....
(1:52 AM) Kosta™:
(1:53 AM) l33tz@hotmail.co: ti na etf si i vrska nemas a...
(1:53 AM) Kosta™: poim neam
(1:53 AM) Kosta™: neznam niso
(1:53 AM) l33tz@hotmail.co: Imam prv bratuced tamu Dejan se vika
(1:53 AM) Kosta™: i so toj ?
(1:53 AM) l33tz@hotmail.co: dane go znaes
(1:53 AM) l33tz@hotmail.co: slucajno
(1:53 AM) Kosta™: ne
(1:53 AM) Kosta™: so e celta na razgovorov?
(1:54 AM) l33tz@hotmail.co: Da prestanis da se filmas...
(1:54 AM) Kosta™: dobro
(1:54 AM) Kosta™: izvini ako ne
(1:54 AM) Kosta™: ajde
(1:54 AM) Kosta™: prijatno hakeru
:zokt:
Последната промена е направена од Kosta на Саб Фед 23 2008, 04:39. Мислењето е променето 3 пати.
Re: ЧИТАЈ ЗАДОЛЖИТЕЛНО !!!
море што ќе беше ова
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
Абе кажи му на детето колку години имаш, 100 пати те праша... Море култура еј :D:D:D Појма немаш од хакерство еј... Џабе си на етф (или ФЕИТ) шо знам како вие
Ова све го напишав со цел да напишам само еден lol
Ова све го напишав со цел да напишам само еден lol
а дејан братучед му на етф го знаеш??
Jimmy- Пензионер
-
DOBRA VECER i od mene - kosta nema zaebancija so maldniava- "KE LETAS VO VOZDUH KAKO FEIT STO LETASE" pred 2-3 dena.
RESPEKAT za maliot (neznam dali e mal - ama ima mal mozok definitivno)
RESPEKAT za maliot (neznam dali e mal - ama ima mal mozok definitivno)
More da e ovde do mene che go izgazam ej. Kolku mrazam vakvi nelugje.... Bonte da da che mu pomozham uzhivaj...
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28
копиљаци со погрешни људи се заебавате и јако ќе наебате :yes: :thumbup1: :ljolj:
Jimmy- Пензионер
-
haknat e be, ama ne se gleda.
_EAX- VIP
-
Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12
SteelTemplar напиша: Bonte da da che mu pomozham uzhivaj...
:thumbup1: :thumbup1: :bravo1: :bravo1: :bravo1: :bravo1: :cool:
ЦЦЦ еееее до кај отиде светот ние на мали години жмурка игравме и грабни стапче сервис баскет ова она сеа младиве цел ден пред компјутер епа јебига не се они криви
Vase- Најфорумче манијак
-
Расположение :
Треснал Глупости : 493
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : vo mestopolozba
Ден на регистрирање : 2007-11-17
Ае што му е на детето ц.ц.ц.ц.ц ќе ја хакнел странава божеее изгледа не бил јаден одсабајле или не бил убаво наспан па тресел глупости...не му замеравајте
PsyTrip- Професор
-
Треснал Глупости : 347
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2007-05-27
информација за сите "детето" успеа да си ја хакне неговата странава со помош од еден наш драг пријател чие име од безбедносни причини нема да ви го соопштам еве и доказ
Jimmy- Пензионер
-
Hello
Леле банирање, банирање... Од страв за пустата вистина ... Коста незнам дали мислиш дека ке ме посрамотиш со тоа што си го постирал разговорот тука ? Напротив не гледам каде згрешив, само ти дадов дефиниција една "" за која Климе инсистираше предходно бидејќи ми кажа дека си се фалел и дека врска си немал... Исто така нигде не спомнав дека ке го (по ваше кажано)"хакнам" форумов/порталов, само сакав да дознаам дали е вистина дека ти мислиш дека хакирање на форумот не е можно... Што се однесува до MSC форумот тој не е само мој и беше пробно направен како што можете да забележете е на freehost и freesubdomain, а пропагандата дека го "хакнавте" е ламерска и далеку од хакерство, да да знам ламерите се насекаде тоа и е мотото на вашава страна ако не го имавте пронајдено до сега... Некој ви даде админ па вие вака така ова она блабла... Да не повторувам, само едно ме чуди како студенти на етф да се немало врска од литература на македонскиот јазик? тоа не ми е јасно. Текстот што беше на сликата на мсц форумот беше граматички згрешен... А колку што гледам и овој постов над мене е граматично неточен(kiddin ). Ако толку ви е ќеиф да ја има вашата слика на ms-crew страната ке ставам една преку цела страна и така сега нова правам и со тоа фалете се дека хакнавте страна... И тоа македонска... Место така да губиме време бесполезно грците шират пропаганди против нас и нашата историја...
www.macedoniaontheweb.com .... :@ I hate them...Чим сте толку јаки хакери ако може да ми помогнете да ја хакнеме оваа веб страна .. воедно јас ја завршив пола работа injectirav hash од администраторскиот акаунт, повелете md5:***** da кој ке го декодира ке го частам затоа што ке ја обориме страната на проклетите грци...
Best regards l33tz
Леле банирање, банирање... Од страв за пустата вистина ... Коста незнам дали мислиш дека ке ме посрамотиш со тоа што си го постирал разговорот тука ? Напротив не гледам каде згрешив, само ти дадов дефиниција една "" за која Климе инсистираше предходно бидејќи ми кажа дека си се фалел и дека врска си немал... Исто така нигде не спомнав дека ке го (по ваше кажано)"хакнам" форумов/порталов, само сакав да дознаам дали е вистина дека ти мислиш дека хакирање на форумот не е можно... Што се однесува до MSC форумот тој не е само мој и беше пробно направен како што можете да забележете е на freehost и freesubdomain, а пропагандата дека го "хакнавте" е ламерска и далеку од хакерство, да да знам ламерите се насекаде тоа и е мотото на вашава страна ако не го имавте пронајдено до сега... Некој ви даде админ па вие вака така ова она блабла... Да не повторувам, само едно ме чуди како студенти на етф да се немало врска од литература на македонскиот јазик? тоа не ми е јасно. Текстот што беше на сликата на мсц форумот беше граматички згрешен... А колку што гледам и овој постов над мене е граматично неточен(kiddin ). Ако толку ви е ќеиф да ја има вашата слика на ms-crew страната ке ставам една преку цела страна и така сега нова правам и со тоа фалете се дека хакнавте страна... И тоа македонска... Место така да губиме време бесполезно грците шират пропаганди против нас и нашата историја...
www.macedoniaontheweb.com .... :@ I hate them...Чим сте толку јаки хакери ако може да ми помогнете да ја хакнеме оваа веб страна .. воедно јас ја завршив пола работа injectirav hash од администраторскиот акаунт, повелете md5:***** da кој ке го декодира ке го частам затоа што ке ја обориме страната на проклетите грци...
Best regards l33tz
Forumista- Banned
-
Треснал Глупости : 4
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : Skopje
Ден на регистрирање : 2008-02-26
Forumista кулирај :zokt:
Jimmy- Пензионер
-
Само напишав нешто што фалеше во врска со темава иначе сеа сум -45,5 целзиусови хехе, не сум што годе ако сакаш со цела палета бои дај ми картони и онака бев баниран 2-3 пати јас го докажав моето .
Forumista- Banned
-
а пропагандата дека го "хакнавте" е ламерска и далеку од хакерство, да да знам ламерите се насекаде тоа и е мотото на вашава страна ако не го имавте пронајдено до сега...
Од каде таа информација дека член од нашиот форум направил такво нешто кај вас? Тоа горе е само слика од човек кој ги набљудува форумите и случајно за што имаше за вас тема, беше ставена сликата, зашто некој ви направил беља. Повторно ќе цитирам НЕКОЈ, тоа не значи дека е некој што е регистираран на форумов.
Чим сте толку јаки хакери ако може да ми помогнете да ја хакнеме оваа веб страна .. воедно јас ја завршив пола работа injectirav hash од администраторскиот акаунт, повелете md5:******** da кој ке го декодира ке го частам затоа што ке ја обориме страната на проклетите грци...
Никој не рече што сме и какви сме и никој не се занимава со такви работи на форумов. Затоа горниов hash ќе ти биде избришан, а форумов не е за такви цели.
Поздрав и мислам дека неможеш тука да ги најдеш луѓето што ти се потребни :cao: :cao:
Jimmy- Пензионер
-
Со копи пејст сакате да си играме.. епа ајде... Jimmy : еден наш драг пријател чие име од безбедносни причини нема да ви го соопштам
Другар ви е ако ништо друго а сигурно вие сте поттикнале на тоа не верувам од чиста мира некој да сака мене да ми наштети иако се избрука тој со сликата.... Aјде цел етф ако не го кракне кодот брука е навистина иначе ова за тебе беше коста дека ти ме прокламираше како хакер...
Другар ви е ако ништо друго а сигурно вие сте поттикнале на тоа не верувам од чиста мира некој да сака мене да ми наштети иако се избрука тој со сликата.... Aјде цел етф ако не го кракне кодот брука е навистина иначе ова за тебе беше коста дека ти ме прокламираше како хакер...
Forumista- Banned
-
Ај вака крај на разговор, не реков, не ни пробав... (може ке пробам некоаш ако имам време) да ја хакнам вашата страна... Ке ве замолам ако може да го избришете разговорот ако сакате не ми смета само не сакам од по мсн да има тука разговори мои... А ако ви треба доказ дека имам хакнато страни само прашајте имам линкови да ви постирам доста ... Поздрав Коста и ништо не ми беше со лоша намера ти почна со кавги. Толку сте против грците глеам по потписи ова она ама на збор сите се јаки никој со дело.
Forumista- Banned
-
Forumista кулирај
Jimmy- Пензионер
-
Темава се затвора зашто не вреди да слушам вакви муабети.
Форумов е добредојден за луѓе без лоши намери.
:cao:
Страна 1 of 2 • 1, 2
:: Најфорумче информатор :: :: Форум информатор
Страна 1 of 2