Placebo
4 posters
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1
Placebo
На 12 Јуни, на Скопското Лизгалиште рок атракцијата Placebo, ке одржат концерт со почеток во 21:00 часот. Јас најискрено нема да одам и ке си плачам дома затоа што нема да одам, а ако сте добри и хумани ајде сите донирајте по некој денар за да се соберат 1000 денари за мене, за карта, фала :D:D:D
Ако оди некој нека слика атмосфера и нека ми прати на маил, барем на слика да имам што се дешавало. Фала и Peace. F.U.R.
Ако оди некој нека слика атмосфера и нека ми прати на маил, барем на слика да имам што се дешавало. Фала и Peace. F.U.R.
Re: Placebo
i na niv ke odev ama nistooo
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-20
cim veke se organizira donacija moze da ja pokacime za uste 1000ce a?
ajde, poceten vlog 50 den! navalete!
ajde, poceten vlog 50 den! navalete!
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-20
Placebo
Zal mi e sto nema da odite i sto ne mozam da doniram no mozi ke ve utesaam so to so ke vi pustam sliki.
Фала многу за сликите однапред!!! :D:D:D
Затоа ке ги молам Администраториве да ја остават темава уште малку, колку да ги стават сликите. Дали ке е можно тоа?
Фала пак и позз
Затоа ке ги молам Администраториве да ја остават темава уште малку, колку да ги стават сликите. Дали ке е можно тоа?
Фала пак и позз
Placebo
Epa ova se slikite od Placebo se izvinuvam za mestopolozbata i za so se malku ama iskreno mnogu bese dobro i mi bese maka da slikam ubo e i ovie sliki sto gi imam slikano.Koj ne beshe stvarno neka mu e krivo poso ova bese stvarno najdobriot koncert sto go imam doziveano.
Ne gledajtego datumot poso ne bese toj sigurno zaboraviv da go namestam.
Ne gledajtego datumot poso ne bese toj sigurno zaboraviv da go namestam.
Леле дечки колку сте сурови значит
Толку се трудев да сликам и да пратам,а никој ни еден коментар не даде стварно страм да ви е
Толку се трудев да сликам и да пратам,а никој ни еден коментар не даде стварно страм да ви е
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1