Струшкиот ФЕНОМЕН!!!!!
+9
struja
Trco
SuNsHiNe
borisd
Jimmy
MaX
~The Vampire~
The*Goddess
HalfGrown_IDIOT
13 posters
:: Забава и култура :: Ноќен живот
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Струшкиот ФЕНОМЕН!!!!!
Go narekov "fenomen" nokniot zivot na struzani,zosto stvarno mi e cuden,ili pak ne go razbiram !
Zatoa ve prasuvam vas struzancinja,ili tie koi ste imale prilika da izlezete Struga,zosto vo Struga pokraj tolku drugi dobri mesta,se zapnalo da se odi vo Admiral pa posle vo Glamour.Pa luge toa e takva guzva so duri da se pojde vo Glamour ke se iznerviras,ispotis i so ne...
Stvarno ne mozam da svatam,pokraj cinema,tulamure,leone,paladium,kalabalak,irish pub...OAZA SO ZA MENE E NAJDOBRO MESTO,lugevo izleguvaat samo vo edna dupka "Admiral" i vo prosecniot "Glamour"!E AJDE DE????
Zatoa ve prasuvam vas struzancinja,ili tie koi ste imale prilika da izlezete Struga,zosto vo Struga pokraj tolku drugi dobri mesta,se zapnalo da se odi vo Admiral pa posle vo Glamour.Pa luge toa e takva guzva so duri da se pojde vo Glamour ke se iznerviras,ispotis i so ne...
Stvarno ne mozam da svatam,pokraj cinema,tulamure,leone,paladium,kalabalak,irish pub...OAZA SO ZA MENE E NAJDOBRO MESTO,lugevo izleguvaat samo vo edna dupka "Admiral" i vo prosecniot "Glamour"!E AJDE DE????
Последната промена е направена од Kosta на Вто Фед 19 2008, 23:49. Мислењето е променето 1 пати
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Re: Струшкиот ФЕНОМЕН!!!!!
Еее не одат сите адмирал.А за леоне нема шанси уште еднаш таму да стапнам се да се оговарало само,што им е гајле што пијам и што правам ма ајде.најубаво местенце сега за сега туламур,мислам таму одиме а и синема е супер,а за гламур не знам подосадно нема...Петок ми се свиѓа зашто е попразно а сабота не се издржува.Оаза ми се оди ама некако се многу помали па така да....
The*Goddess- Доцент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 112
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2008-02-17
Така да .......нема спасThe*Goddess напиша:Еее не одат сите адмирал.А за леоне нема шанси уште еднаш таму да стапнам се да се оговарало само,што им е гајле што пијам и што правам ма ајде.најубаво местенце сега за сега туламур,мислам таму одиме а и синема е супер,а за гламур не знам подосадно нема...Петок ми се свиѓа зашто е попразно а сабота не се издржува.Оаза ми се оди ама некако се многу помали па така да....
Да туламур си е супер местенце...адмирал премногу гужва(а мразам гужви),е сеа шо се буните за гламур ко немаме поасално место за после 1?? толкава е струга, и толку е гламур...како што рече годес оаза е тука ама мали одат....
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
HalfGrown_IDIOT алал да ти е за темава :yes:
Добри места имаме во Струга ама многу сме огранишени со
умојве па морало кај шо била гужвата тамо и ние да сме биле.
Не е битно колку е загшливо или колку смрдит на потој битно во гужва сме ќе ме видет кај сум излезен така ГЛУП МУАБЕТ СТРУШКИ
Мене искрено добри места ми се Калабалак,Ириш паб,Оаза(малу го сјебаја),Синема
Не ми е битно колку гужва ќе има.Со добро друштво секаде е добро.
Добри места имаме во Струга ама многу сме огранишени со
умојве па морало кај шо била гужвата тамо и ние да сме биле.
Не е битно колку е загшливо или колку смрдит на потој битно во гужва сме ќе ме видет кај сум излезен така ГЛУП МУАБЕТ СТРУШКИ
Мене искрено добри места ми се Калабалак,Ириш паб,Оаза(малу го сјебаја),Синема
Не ми е битно колку гужва ќе има.Со добро друштво секаде е добро.
vaka ve sakam da se slusnit za ova struska,ajde da ne recam, "ogranicenost" ama taka e.
KRS NEVIDEN VEKE :serko:
KRS NEVIDEN VEKE :serko:
-
Расположение :
The*Goddess напиша:Еее не одат сите адмирал.А за леоне нема шанси уште еднаш таму да стапнам се да се оговарало само,што им е гајле што пијам и што правам ма ајде.најубаво местенце сега за сега туламур,мислам таму одиме а и синема е супер,а за гламур не знам подосадно нема...Петок ми се свиѓа зашто е попразно а сабота не се издржува.Оаза ми се оди ама некако се многу помали па така да....
па и ние сме биле некогаш помали и за нас така викале
СТОП за дискриминацијата
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
Абе за вас машките подобро е помали,а за нас женските....
The*Goddess- Доцент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 112
Ден на регистрирање : 2008-02-17
sranje e da imas nezrela zenska,a takvi se pomalite.ZJABE NE REKLE SO DECA MSTENICA NE SE SRKAT
-
Расположение :
Mene Glamur ic ne mi se sviga, kako hodnik mi e pokraj drugoto ... Oaza mi se sviga poveke i tamu bi odela ako nekoj ide so mene Prazno bilo, ne znam kakvo bilo ... i nikoj ne doaga pa sigurno nema da odam sama (sto vika HalfGrown_IDIOT i MaX kaj so e guzvata mora tamu da se odi) I tolku ni se mestata be- Glamur i Oaza, nema kade da odime na drugo mesto. A od kaficive Cinema i Tulamore mi se sviga najmnogu.
SuNsHiNe- Студент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 35
Се наоѓам : MK
Ден на регистрирање : 2007-11-25
Glamur e katastrofa zatoa sto ednaska ne pustile dobra muzika na koja mozes da si pomines nezaboravno.....i i guzva e do SMRT..................... Armiral e za nikade isto taka ..bidejci site samo sedat so 1 pivo vo raka cela vecer i tresat gluposti ...a i plus na ulica treba da sedis samo stolce da ti dadat
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ednostavno Oaza e dobro mesto za zurkanje momentalno vo Struga....a Kalabalak e dobro mesto za cooliranje......i za kafence
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ednostavno Oaza e dobro mesto za zurkanje momentalno vo Struga....a Kalabalak e dobro mesto za cooliranje......i za kafence
Trco- Модератор
-
Треснал Глупости : 42
Ден на регистрирање : 2007-06-06
se slagam za oaza edinstven reprezentativen klub vo struga ama nemojte da gi sporedvite zurkite so se praet vo admiral so onie vo tulamor , za na vizita navecer ne se izlegvit
struja- Почетник
-
Треснал Глупости : 1
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : st
Ден на регистрирање : 2008-04-04
Туламур е супер врска немат со адмирал!! Адмирал сакс!MaX напиша:Аман те бе со Адмирал или Туламор сте задоволни бе?
леееееее муабет
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
abe struga opsto zemeno e sranje vo boja.Ama pak ponekogas ko ke razmislam za vakvi struzani i to e mnogu :ljolj:
AJ mozit ke se menit neso
AJ mozit ke se menit neso
-
Расположение :
borisd напиша:Ако си со супер друштво, секаде е супер!
Проблемот е што на зима Струга неможе да "најдеш" друштво
Е сеа и ти Коки шо напрај, во Струга ако немаш друштво незнам кај мојш да имаш
Јас и ти ко ку*ој осамени ќе сејме Сум идел и сме праеле муабет што се случува И што исто де исто. НЕ сакам вака да зборвам ама тоа е вистината. Си знаеш и ти не прај сега така Жими едно Гламур.... и тоа за нигде
Kosta напиша:Јас и ти ко ку*ој осамени ќе сејме Сум идел и сме праеле муабет што се случува И што исто де исто. НЕ сакам вака да зборвам ама тоа е вистината. Си знаеш и ти не прај сега така Жими едно Гламур.... и тоа за нигде
Коки не прам муабет за Гламур или Адмирал или Туламур или шо знам каде, јас ти кажав и пак ке ти кажам дека се зависи од друштвото, а двајца ако сакаат да поминат супер тоа не е возможно зашо се двајца од тројца нагоре, е тогаш е супер, јас секој петок и сабота излегвам со Јоцо и тапа ни е стално зш сме двајца
Адмирал е топ местенце за преку ден, туламур некако со олд пипл е полно а за во ситни саати скапаноно гламур само ни остана. Оаза не ми се иде да им кршам филм на дечињана а и пелените поскапеа. Така да само количено и право во Охридон
Страна 1 of 2 • 1, 2
:: Забава и култура :: Ноќен живот
Страна 1 of 2