За Ивчо менаџерот
4 posters
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1
За Ивчо менаџерот
Ивчо бе, од копиљ низ град до пред некое време, сеа стана менаџер!!!!! Ехеехееееејј!! Дај седни малку, доста си станат Ај ке глеаме да ти дојме, не сакаме да те посрамотиме. И исклучи го user-от на gg client, преку курево ми си Ај поздрав.
zijan- Почетник
- Треснал Глупости : 2
Поени : 0
Репутација : 0
Ден на регистрирање : 2007-06-06
Re: За Ивчо менаџерот
zijan напиша:Ивчо бе, од копиљ низ град до пред некое време, сеа стана менаџер!!!!! Ехеехееееејј!! Дај седни малку, доста си станат Ај ке глеаме да ти дојме, не сакаме да те посрамотиме. И исклучи го user-от на gg client, преку курево ми си Ај поздрав.
hhehe te fatam ke te tepam be mali )) hihii poz
Ivcak- Модератор
-
Треснал Глупости : 94
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Skopje Macedonia
Ден на регистрирање : 2007-05-18
Epa ivce aj so sreka neka ti e menadjerstvoto pa moze ke ti naminam...I ako nemas zenska obavezno da fatis nesho :D:D POZ
mario- Почетник
- Треснал Глупости : 9
Ден на регистрирање : 2007-05-29
mario напиша:Epa ivce aj so sreka neka ti e menadjerstvoto pa moze ke ti naminam...I ako nemas zenska obavezno da fatis nesho :D:D POZ
hihihi ke bide ke se najde nekoja ) ima sea edna mn e dobra ako namines denes ka ja vidis ) nego koj mario e ne mi teknuva???
Ivcak- Модератор
-
Ајде бе ивцак се залета за отварањето а сеа нигде те нема да пишеш што има ново во ТХЕ КУБЕ ...Дај извести не за да наминеме
PsyTrip- Професор
-
Треснал Глупости : 347
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2007-05-27
hahah pa so da kazam vas ve nema nikoj da pobarate nekoj gratis jas kazav sea nema da ve molam ) dojdi u petok mn e super retro ima i puno e luge... ako ti treba gratisi pisi...
Ivcak- Модератор
-
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1