Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Најбогати клубови

2 posters

Go down

Најбогати клубови Empty Најбогати клубови

Пишување by Kosta Саб Фед 16 2008, 01:43

Deloitte ја објави листата на најбогатите 10 фудбалски клубови на светот за 2007 година. Манчестер од 4-то место се испентрал на второ, но реал останува на прво место кое беше на Јунајтед. Првите 20 клуба имаат вредност од 3, 3 милијарди евра. Тука е целата листа од 30 најбогати фудбалски тимови на планетава. Вака изгледа Deloitte Football Money League топ 10.

1 ) Real Madrid: £236.2m
2 ) Man Utd: £212.1m
3 ) Barcelona: £195.3m
4 ) Chelsea: £190.5m
5 ) Arsenal: £177.6m
6 ) AC Milan: £153m
7 ) Bayern Munich: £150.3m
8 ) Liverpool: £133.9m
9 ) Inter Milan: £131.3m
10 ) AS Roma: £106.1m

Рома е 10 та :thumbup1: :yes: :yes:

И да не какате Манчестер најбогат !!!