[ASP.NET] Икс-По
5 posters
Страна 1 of 1
[ASP.NET] Икс-По
На кој му е досадно и има челични нерви нека го проба игричевo(Икс-По), ми требаат и тестери. Играте вие против компјутер (демек симулација на вештачка интелигенција правев). Ќе го усовршувам со тек на време (ако не завриши во некој фолдер како и многу проекти што сум ги почнал и останале недовршени). Сеуште може да се победи, сите цаки мислам дека ги затворив но ако најдете некој пишете.
Ако ви јави некој ерор при прво рановање само (Ctrl+F5) сесиите знаат да драпаат мадиња некогаш
Ако ви јави некој ерор при прво рановање само (Ctrl+F5) сесиите знаат да драпаат мадиња некогаш
Re: [ASP.NET] Икс-По
Секогаш на почеток ми ги дава овие комбинации ( и не можа да го тепа ме зеза ):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
1.
X | . | . |
. | O | . |
. | . | . |
2.
. | . | X |
. | O | . |
. | . | . |
3.
. | . | . |
. | O | . |
X | . | . |
4.
. | . | . |
. | O | . |
. | . | X |
5.
. | O | . |
. | . | . |
. | X | . |
6.
. | X | . |
. | . | . |
. | O | . |
7.
. | . | . |
X | . | O |
. | . | . |
8.
. | . | . |
O | . | X |
. | . | . |
па стави
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
браво братче, али коки во право е, еднаш и секогаш исто
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Моментално е така, првиот чекор (во некој комбинации и вториот) се повторува. Гледам Коки добро ја простудирал
Кога ќе се стаат левели (планирам 3 за почеток) ќе биде друга приказна (но тогаш пак ќе биде многу лесно) поголема рандомизација. Планирам да направам да памети претходни чекори на противникот па да ги блокира. За тоа подоцна
Кога ќе се стаат левели (планирам 3 за почеток) ќе биде друга приказна (но тогаш пак ќе биде многу лесно) поголема рандомизација. Планирам да направам да памети претходни чекори на противникот па да ги блокира. За тоа подоцна
deXterche напиша:Планирам да направам да памети претходни чекори на противникот па да ги блокира.
Matrix ?? 3x3
Абе сигурно ќе биде преку матрица но треба да смислам како ќе го изведам. Ако има некој идеа слободно нека пише
па не сакааа ми вика runtime error
Butterfly- One and only
-
Треснал Глупости : 55
Поени : 0
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : pomegu 4P
Ден на регистрирање : 2007-12-04
Страна 1 of 1