Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Љубомората- знак на љубов или опасност?

+7
Mako
NIN
MaX
Kosta
_EAX
HalfGrown_IDIOT
mary_jane
11 posters

Go down

Љубомората- знак на љубов или опасност? Empty Љубомората- знак на љубов или опасност?

Пишување by mary_jane Нед Дек 02 2007, 17:57

Сите сме љубоморни понекогаш, но кога таа љубомора ги преминува границите?
колку сте љубоморни вие? и колку сте толерантни према љубомората на вашиот дечко/девојка?
Иам чуено дека љубомората била знак на искрена љубов али и покрај тоа искрено никогаш не сум можела да поднесам посесивен и љубоморен дечко,
не дека не ме пецкало понекогаш меѓутоа никогаш не сум дозволила тоа да ги премине границите.. rabbit
mary_jane
mary_jane
Модератор
Модератор

Female
Taurus

Треснал Глупости : 33
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Skopje
Ден на регистрирање : 2007-12-02

Вратете се на почетокот Go down

Љубомората- знак на љубов или опасност? Empty Re: Љубомората- знак на љубов или опасност?

Пишување by HalfGrown_IDIOT Нед Дек 02 2007, 21:15

sekoj maz e ljubomoren,sto e prirodno,no,ako znaes da ja kontoliras,ne e strasno.
A zenite se ljubomorni isto,koj veli deka ne se?!
HalfGrown_IDIOT
HalfGrown_IDIOT
Најjакиот
Најjакиот

Male
Libra

Расположение : Љубомората- знак на љубов или опасност? Cool
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03

Љубомората- знак на љубов или опасност? Empty Re: Љубомората- знак на љубов или опасност?

Пишување by _EAX Нед Дек 02 2007, 21:28

zar kompjuterdziite cuvstvuvaat ljubomora? (samo kon kompjuterot Smile) )

_EAX
VIP
VIP

Female
Libra

Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12

Пишување by Kosta Нед Дек 02 2007, 21:49

За тоа што сме сите љубоморни си сме Smile, само да можеме да си ја конторилираме љубомората во нас, иначе.. Smile. А тоа колку сум љубоморен, зависи од однесувањето на спротивниот пол. Very Happy, ако праиме муабет во областа на љубовта, но љубомората ја има на секаде Smile. И сега да одговорам на прашањето од темава: И да и не е мојот одговор, зависи од аспект на што се појавува... и тн и тн Smile :ljolj:
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Љубомората- знак на љубов или опасност? Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Се наоѓам : Струга
Ден на регистрирање : 2007-05-16

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Пишување by MaX Пон Дек 03 2007, 08:12

Лјубомора за мене е многу чудна работа ради една причина...Не сум ја имал во животов Very Happy
MaX
MaX
Вирус
Вирус

Male
Cancer

Расположение : Љубомората- знак на љубов или опасност? Amused
Треснал Глупости : 2547
Поени : 70
Поминат рок на траење : 40
Ден на регистрирање : 2007-06-12

http://www.najforumce.com

Пишување by _EAX Пон Дек 03 2007, 08:16

ne zezaj, ne si covek ako ne pocustvuvas ljubomora.
eve ti primer, sedis so devojka ti, i doaga drug tip i ja poljubue pred tebe i ti ne custvuvas ljubomora.... cudno

_EAX
VIP
VIP

Female
Libra

Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12

Пишување by Kosta Пон Дек 03 2007, 16:58

MaX напиша:Лјубомора за мене е многу чудна работа ради една причина...Не сум ја имал во животов Very Happy

Сакаш да ја здобиеш :ljolj:. Се шалам, ама мислам дека не постои човек што ја немал во животот. Барем малце за нешто си бил сигурно љубоморен Smile
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Љубомората- знак на љубов или опасност? Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Се наоѓам : Струга
Ден на регистрирање : 2007-05-16

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Пишување by MaX Пон Дек 03 2007, 20:26

Хммм искрено не сум се осејќал заканат од некого кога сум бил со девојка:другари нејзини,бивши или сл. Стално сум бил ладнокрвен не ми било гајле ама кога ќе
ми текнит за ниедна од мојте бивши не би ми било ни гајле сум одел ради реда.
Се надевам дека не сте во право кога ке ја засакам на некоја може да сум
недај боже лјубоморен.
MaX
MaX
Вирус
Вирус

Male
Cancer

Расположение : Љубомората- знак на љубов или опасност? Amused
Треснал Глупости : 2547
Поени : 70
Поминат рок на траење : 40
Ден на регистрирање : 2007-06-12

http://www.najforumce.com

Пишување by NIN Пет Дек 07 2007, 03:02

ljubomorata e strasna rabota! treba da se ukine! mnogu mi preci (ne samo koga e za ljubov ili nesto slicno). cesto - iako ne znaci deka e sekogas taka - me asocira na sebicni luge ili samozaljubeni, nesigurni...ili...ne realni-sto e najvazno.
kako i da e- treba da se isfrli od upotreba
NIN
NIN
Асистент
Асистент

Female
Scorpio

Треснал Глупости : 90
Ден на регистрирање : 2007-05-20

Пишување by Mako Пон Дек 17 2007, 14:30

Ljubomora dobro zborce.
Jas bi ja definiral Ljubomorata kako nesto loso, pa ne moze na devojkata da i zabranis da ispaga so drugarki da ja prasuvas kaj bila so bila so kogo bila pa ne mozes da ja kontroliras, toa e ljubomor a ako se muva so nekoj drug e toa veke se narekuva LJUBOMORA
Mako
Mako
Модератор
Модератор

Male
Capricorn

Треснал Глупости : 20
Се наоѓам : Veles
Ден на регистрирање : 2007-12-05

Пишување by 1MM0rtalis Сре Јан 23 2008, 01:39

вака ќе ви кажам од лично искуство дека малце ама она малценценценценценценценцен љубомора е убаво да има мисалм знајш не може да ти е сеедно али,кога таа оди преку граници е прав уништувач на врски мислам како она скриено оружје а има љубомора води до недоверба па до итн итн итн мако во право си ама јас велам ако те вара неа нека и служи на чест а да си цајкан не бива пошо одма се доаѓа до сомнение дека не сте еден за друг
1MM0rtalis
1MM0rtalis
VIP
VIP

Male
Capricorn

Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25

Пишување by The*Goddess Пон Фед 18 2008, 00:16

Има љубомора и љубомора.Ако веќе е опсесија тогаш е болест не е љубов.А ако ја има помалку е тогаш може да се рече дека е љубов но ни во тој случај не мора да значи дека е.
The*Goddess
The*Goddess
Доцент
Доцент

Female
Capricorn

Расположение : Љубомората- знак на љубов или опасност? Cynical
Треснал Глупости : 112
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2008-02-17

Пишување by kate Саб Сеп 27 2008, 00:49

Во секоја врска има љубомора и јас мислам дека треба да има но во одредена мера зашто ако се претера е лошо.Па не претерувајте Very Happy
kate
kate
Доцент
Доцент

Female
Sagittarius

Треснал Глупости : 148
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15

Пишување by iki Саб Сеп 27 2008, 01:12

ако се претера е лошо ама ептен лошо, значит љубомората сепак е некој знак на љубов но ако ја има во поголема количина тогаш е опасност
iki
iki
Асистент
Асистент

Female
Aquarius

Расположение : Љубомората- знак на љубов или опасност? Happy
Треснал Глупости : 73
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот

- Similar topics