Љубомората- знак на љубов или опасност?
+7
Mako
NIN
MaX
Kosta
_EAX
HalfGrown_IDIOT
mary_jane
11 posters
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1
Љубомората- знак на љубов или опасност?
Сите сме љубоморни понекогаш, но кога таа љубомора ги преминува границите?
колку сте љубоморни вие? и колку сте толерантни према љубомората на вашиот дечко/девојка?
Иам чуено дека љубомората била знак на искрена љубов али и покрај тоа искрено никогаш не сум можела да поднесам посесивен и љубоморен дечко,
не дека не ме пецкало понекогаш меѓутоа никогаш не сум дозволила тоа да ги премине границите..
колку сте љубоморни вие? и колку сте толерантни према љубомората на вашиот дечко/девојка?
Иам чуено дека љубомората била знак на искрена љубов али и покрај тоа искрено никогаш не сум можела да поднесам посесивен и љубоморен дечко,
не дека не ме пецкало понекогаш меѓутоа никогаш не сум дозволила тоа да ги премине границите..
mary_jane- Модератор
-
Треснал Глупости : 33
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Skopje
Ден на регистрирање : 2007-12-02
Re: Љубомората- знак на љубов или опасност?
sekoj maz e ljubomoren,sto e prirodno,no,ako znaes da ja kontoliras,ne e strasno.
A zenite se ljubomorni isto,koj veli deka ne se?!
A zenite se ljubomorni isto,koj veli deka ne se?!
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
zar kompjuterdziite cuvstvuvaat ljubomora? (samo kon kompjuterot ) )
_EAX- VIP
-
Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12
За тоа што сме сите љубоморни си сме , само да можеме да си ја конторилираме љубомората во нас, иначе.. . А тоа колку сум љубоморен, зависи од однесувањето на спротивниот пол. , ако праиме муабет во областа на љубовта, но љубомората ја има на секаде . И сега да одговорам на прашањето од темава: И да и не е мојот одговор, зависи од аспект на што се појавува... и тн и тн :ljolj:
Лјубомора за мене е многу чудна работа ради една причина...Не сум ја имал во животов
ne zezaj, ne si covek ako ne pocustvuvas ljubomora.
eve ti primer, sedis so devojka ti, i doaga drug tip i ja poljubue pred tebe i ti ne custvuvas ljubomora.... cudno
eve ti primer, sedis so devojka ti, i doaga drug tip i ja poljubue pred tebe i ti ne custvuvas ljubomora.... cudno
_EAX- VIP
-
Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12
MaX напиша:Лјубомора за мене е многу чудна работа ради една причина...Не сум ја имал во животов
Сакаш да ја здобиеш :ljolj:. Се шалам, ама мислам дека не постои човек што ја немал во животот. Барем малце за нешто си бил сигурно љубоморен
Хммм искрено не сум се осејќал заканат од некого кога сум бил со девојка:другари нејзини,бивши или сл. Стално сум бил ладнокрвен не ми било гајле ама кога ќе
ми текнит за ниедна од мојте бивши не би ми било ни гајле сум одел ради реда.
Се надевам дека не сте во право кога ке ја засакам на некоја може да сум
недај боже лјубоморен.
ми текнит за ниедна од мојте бивши не би ми било ни гајле сум одел ради реда.
Се надевам дека не сте во право кога ке ја засакам на некоја може да сум
недај боже лјубоморен.
ljubomorata e strasna rabota! treba da se ukine! mnogu mi preci (ne samo koga e za ljubov ili nesto slicno). cesto - iako ne znaci deka e sekogas taka - me asocira na sebicni luge ili samozaljubeni, nesigurni...ili...ne realni-sto e najvazno.
kako i da e- treba da se isfrli od upotreba
kako i da e- treba da se isfrli od upotreba
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Ден на регистрирање : 2007-05-20
Ljubomora dobro zborce.
Jas bi ja definiral Ljubomorata kako nesto loso, pa ne moze na devojkata da i zabranis da ispaga so drugarki da ja prasuvas kaj bila so bila so kogo bila pa ne mozes da ja kontroliras, toa e ljubomor a ako se muva so nekoj drug e toa veke se narekuva LJUBOMORA
Jas bi ja definiral Ljubomorata kako nesto loso, pa ne moze na devojkata da i zabranis da ispaga so drugarki da ja prasuvas kaj bila so bila so kogo bila pa ne mozes da ja kontroliras, toa e ljubomor a ako se muva so nekoj drug e toa veke se narekuva LJUBOMORA
Mako- Модератор
-
Треснал Глупости : 20
Се наоѓам : Veles
Ден на регистрирање : 2007-12-05
вака ќе ви кажам од лично искуство дека малце ама она малценценценценценценценцен љубомора е убаво да има мисалм знајш не може да ти е сеедно али,кога таа оди преку граници е прав уништувач на врски мислам како она скриено оружје а има љубомора води до недоверба па до итн итн итн мако во право си ама јас велам ако те вара неа нека и служи на чест а да си цајкан не бива пошо одма се доаѓа до сомнение дека не сте еден за друг
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
Има љубомора и љубомора.Ако веќе е опсесија тогаш е болест не е љубов.А ако ја има помалку е тогаш може да се рече дека е љубов но ни во тој случај не мора да значи дека е.
The*Goddess- Доцент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 112
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2008-02-17
Во секоја врска има љубомора и јас мислам дека треба да има но во одредена мера зашто ако се претера е лошо.Па не претерувајте
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
ако се претера е лошо ама ептен лошо, значит љубомората сепак е некој знак на љубов но ако ја има во поголема количина тогаш е опасност
iki- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 73
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1