Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сакам да Ви препорачам (предложам) програма !

3 posters

Go down

Сакам да Ви препорачам (предложам) програма ! Empty Сакам да Ви препорачам (предложам) програма !

Пишување by Kosta Саб Дек 01 2007, 05:56

Сакам да Ви препорачам (предложам) програма. Еве ти можност тука Very Happy

Напомена: Забрането е постирање на нелегален софтвер Very Happy
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Сакам да Ви препорачам (предложам) програма ! Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Струга
Ден на регистрирање : 2007-05-16

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Вратете се на почетокот Go down

Сакам да Ви препорачам (предложам) програма ! Empty Re: Сакам да Ви препорачам (предложам) програма !

Пишување by Goran - Gogo Вто Дек 11 2007, 19:11

И затоа темава ти е празна. Very Happy
Абе со ви е гајле предлагајте си вие софтвер и што не е легален(кога ќе ме види Коста ќе ме убие), ама ако предлагате веќе софтвер оставајте и ликнчиња од каде да спуштаме. Позз
Goran - Gogo
Goran - Gogo
Доцент
Доцент

Male
Pisces

Расположение : Сакам да Ви препорачам (предложам) програма ! Sleepy
Треснал Глупости : 151
Поени : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : MK
Ден на регистрирање : 2007-06-02

Сакам да Ви препорачам (предложам) програма ! Empty Re: Сакам да Ви препорачам (предложам) програма !

Пишување by Vlado-Tornado Вто Дек 11 2007, 21:35

Попрво би ја избришале темава отколку да бришеме нелегални линкови ... Освен тоа... се што има нелегален линк, има и легален, така ? До trial верзијата Very Happy. После тоа, кој сака нека си кракува - макува, битно овде да нема нелегални линкови.
Vlado-Tornado
Vlado-Tornado
Администратор
Администратор

Male
Cancer

Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Репутација : 0

Пишување by Vlado-Tornado Вто Дек 11 2007, 21:42

Колку за илустрација ... Постои и слободен софтвер ... и тоа за Windows ... Еве ви одличен софтвер за симнување - нема никакви реклами, никакви глупости, си има вграден медиа плеер, можете да прајте preview на тоа што го симнувате и т.н. , симнува и торенти, брзо е и ефикасно... Ги поддржува мрежите Gnutella, Gnutella 2, eDonkey и BitTorrent. има и други вакви програми ... ама ова мене ми е омилено.

SHAREAZA

http://shareaza.sourceforge.net/
Vlado-Tornado
Vlado-Tornado
Администратор
Администратор

Male
Cancer

Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Репутација : 0

Пишување by Kosta Вто Дек 11 2007, 23:47

Goran - Gogo напиша:И затоа темава ти е празна. Very Happy
Абе со ви е гајле предлагајте си вие софтвер и што не е легален(кога ќе ме види Коста ќе ме убие), ама ако предлагате веќе софтвер оставајте и ликнчиња од каде да спуштаме. Позз

Што пиеше ти вчера Very Happy?

Каков нелегален софтвер, добро си кажа Владо Very Happy
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Сакам да Ви препорачам (предложам) програма ! Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Се наоѓам : Струга

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот

- Similar topics