Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Објавени фотографиите на жените-самоубијци од московското метро

Go down

20100331

Пишување 

Објавени фотографиите на жените-самоубијци од московското метро Empty Објавени фотографиите на жените-самоубијци од московското метро

Првите фотографии на жените самоубијци кои пред два дена извршија терористички напад во московското метро денеска беа официјално објавени и ги преплавија светските интернет страници.

Објавени фотографиите на жените-самоубијци од московското метро Img31066876

Светските медиуми шпекулираат дека руската тајна служба знаела за нападот на т.н. “црни вдовици“ но за тоа не ја информирале јавноста.

Морбидните слики ги покажуваат лицата на двете мртви жени самоубијци, за кои руската полиција тврди дека ги активирале бомбите во метрото за време на утринскиот метеж при што загинаа 39 луѓе а најмалку 72-ца беа ранети.

Иако јавноста не била предупредена за евентуален терористички напад, руски агенти биле во потрага по жените за кои некои претпоставуваат дека се поврзани со исламистички бунтовници.

Досега никој не ја презеде одговорноста за бомбашкиот напад, но се претпоставува дека жените самоубијци го извршиле нападот како освета за некој нивни близок кој бил убиен во Чеченија од страна на руските безбедносни сили.

Медиумите во Москва јавија дека нападот може да е одговор на убиството на озлогласениот бунтовник од Северен Кавказ, Александар Тикхорниров познат и под псевдонимот Саид Буриатски. Тој неодамна беше убиен за време на една полициска акција во областа Ингушетија.

Објавени фотографиите на жените-самоубијци од московското метро 60308369

Објавени фотографиите на жените-самоубијци од московското метро Uzneliferu
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Објавени фотографиите на жените-самоубијци од московското метро Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14

Вратете се на почетокот Go down

Share this post on: reddit
- Similar topics