Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сандра неверниот сопруг ќе го тепа со безбол палка?

Go down

Сандра неверниот сопруг ќе го тепа со безбол палка? Empty Сандра неверниот сопруг ќе го тепа со безбол палка?

Пишување by GBL Пет Мар 26 2010, 21:53

Откако Елин се пресметала со Тајгер со помош на безбол палка, Сандра Булок изјавила дека и таа би сакал да го претепа нејзиниот неверен сопруг со безбол палка.

Сандра неверниот сопруг ќе го тепа со безбол палка? Img72300907

"Да бев на местото на Елин уште повеќе би го истепала сопругот" - изјавила Сандра на 6 јануари. Глумицата тогаш не ни сонувала што прави Џеси позади нејзиниот грб.

Овие денови се повеќе афери поврзани со голферот излегуваат на површина, но затоа секој ден се појавува некоја нова девојка која тврди дека спиела со Џеси Џејмс. Американските медиуми ја пронашле и неговата четврта љубовница.

"Моментално застапувам манекенка која имала тригодишна врска со Џеси Џејмс" - кажала Глориа Алерт, адвокатка која моментално ја застапува за сега неименуваната манекенка која тврди дека имала сексуален однос со моторџијата.

Глориа станала позната благодарение на љубовниците на Вудс, Рејчел и Џојслин.

Најголемата иронија е што глумицата изјавила дека би го претепала нејзиниот сопруг кога би ја изневерил следејќи го случајот на Елин и Тајгер, но тогаш не ни знаела што ја чека.

Сандра кажала - "Елин беше спречена, но јас не би застанала туку би го претепала".

Кој знае што го чека неверниот Џеси Џејсм!

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Сандра неверниот сопруг ќе го тепа со безбол палка? Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14