Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Првото момче на Ксенија Пајчин се убил во Руски рулет!

Go down

20100324

Пишување 

Првото момче на Ксенија Пајчин се убил во Руски рулет! Empty Првото момче на Ксенија Пајчин се убил во Руски рулет!

ФАТАЛНАТА КСЕНИЈА: Дечкото Д.П. во 1999 година наводно се убил играјќи руски рулет. Тој и пејачката биле во кратка врска во 1993 година, додека и двајцата уште биле средношколци.

Првото момче на Ксенија Пајчин се убил во Руски рулет! Img92008570

Се нагодува дека 33 годишната Ксенија бил убиена поради љубомора од нејзиниот дечко Филип Каписода минатиот вторник, а потоа тој сам си пресудил. Првиот дечко на Ксенија Д.П. извршил самоубиство пред 11 години играјќи руски рулет.

Ксенија не знаела за ова бидејќи по прекинувањето на врската го прекинале и контактот. Таа заминала во Италија да работи како манекенка, а подоцна почнала да работи како пејачка. Наводно и Ѕвездан Славиниќ кој во март 1998 година пред дискотека го убил Оливер Јовановиќ бил нејзин дечко.

Убиството наводно се случило пораки кавга околу Ксенија Пајчин, пишува српски Прес. Ѕвездан, син на познатиот српски кошаркар Зоран бил осуден на 9 ипол години затвор.

Убиена поради кавга околу смс пораки?

Според пишувањето на српски Курир, пријателката на Ксенија, Јелена Роган изјавила дека на убиството на пејачката му претходела расправија околу смс порака која манекенот ја добил од некоја девојка. Тврди дека девојката го барала за да се видат. На убиството му претходела кавга поради тоа што Ксенија дозволила Филип да замине на состанок со девојката, покажувајќи му дека може и без него.

Автомобилската несреќа во јануари не била случајна?

Парот пред месец и пол имале сообраќајна несреќа недалеку од Белград па Ксенија заработила неколку конци на главата бидејќи не била врзана со појас. Пејачката цело време кажувала дека Филип не бил виновен за полицијата да не поднесе пријава против него. Но, наводно парот пред несреќата имале расправија во некој ноќен клуб, па во бес се гребеле и влечеле. Интересен факт е тоа што Филип возел со брзина од 120 километри на час по рурален пат, а немало траги од кочење.

Ситацијата не е нормална, а познавајќи ги двајцата сигурен сум дека Филип бил бесен и дека намерно скршнал од патот - кажал нивен пријател.

Првото момче на Ксенија Пајчин се убил во Руски рулет! Ksenija_Pajcin-dsfsd-sd
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Првото момче на Ксенија Пајчин се убил во Руски рулет! Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club