Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио

Go down

ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио Empty ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио

Пишување by GBL Сре Мар 24 2010, 00:55

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е една од најпосакуваните жени во светот, а тоа го препознале уредниците на францускиот Elle па затоа таа ја краси насловната на магазинот.

Оваа убавица повторно позирала за едиторијал со што докажала уште еднаш зошто е толку посакувана. Тешко е да се поверува дека има една ипол година стара ќеркичка.

Таа е свесна и знае какви адути поседува, но тврди дека не е опседната со диетите.

"Отсекогаш сум била слаба и затоа можам да јадам што сакам. Важно ми е да останам здрава. Кога ќе накачам некој килограм ме прават дебела, која ќе ослабам сум анорексична. Тоа е навистина смешно" - кажала манекенката.

ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио Ambrosio-nema-nekoj-kojne-japoskauva_01
ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио Ambrosio-nema-nekoj-kojne-japoskauva_02
ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио Ambrosio-nema-nekoj-kojne-japoskauva_03
ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио Ambrosio-nema-nekoj-kojne-japoskauva_04

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : ФОТО: Нема некој кој не би ја посакал Амбросио Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14