Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Стечајците повторно на протест ја гаѓаа владата со јајца

Go down

20100323

Пишување 

Стечајците повторно на протест ја гаѓаа владата со јајца Empty Стечајците повторно на протест ја гаѓаа владата со јајца

Стечајците повторно на протест ја гаѓаа владата со јајца Phphta10

Пеејќи ја македонската химна и гаѓајќи ја зградата на владата на Република Македонија со јајца, попладнево околу двесте стечајци од Куманово се собраа на протест да го покажат револтот кон игнорантскиот однос на власта.

Стечајците, кои, како што велат, бараат средба со премиерот Никола Груевски, дури ја бутнаа оградата и стигнаа од обезбедувањето на владата.
„Ако СДСМ во изминативе години не доведе до оваа состојба можам да кажам дека и затоа ја загуби власта, сега бараме од Никола Груевски да ни помогне, инаку и тој ќе изгуби на изборите“, рече еден стечаец.

Според Лилјана Георгиевска, претседателката на стечајното здружение од Куманово УНИТ , премиерот Груевски тактизира и не излегува на средба со нив.

Стечајните работници рекоа дека ќе останат пред владата се додека не ги прими некој владин претставник.

Тие најавија дека доколку денеска не биде остварена средба меѓу нив и Груевски, ќе го радикализираат протестот и ќе блокираат патишта.
Стечајците во Скопје пристигнаа попладнево, организирано со четири автобуси.

Стечајните работници од Куманово досега неколку пати протестираа пред владата.
[img][/img]
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Стечајците повторно на протест ја гаѓаа владата со јајца Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 38