Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ало, собна услуга? Ми треба камшик, маска и...

Go down

20100319

Пишување 

Ало, собна услуга? Ми треба камшик, маска и... Empty Ало, собна услуга? Ми треба камшик, маска и...

Престижните хотели ширум светот се гордеат со своите луксузни мини-барови. Во најдобро опремените можете да најдете се' - од водка, чоколадо, маски за тело, капки за очи, јагоди, мирисни свеќи до други, повеќе или помалку употребливи производи. Но, Британците одат и подалеку, па имаат хотел кој во секоја соба има “мини-бар“ со сексуални помагала.

Ало, собна услуга? Ми треба камшик, маска и... Wh1p9z

На северозападот на Англија, во близина на Ливерпул, постои The Vincent Hotel кој има навистина уникатен мини-бар.

Сите 60 соби на овој угостителски објект се опремени со заводлив интимен пакет. На посетителите покрај вообичаениот минибар со пијалоци и чоколади им се нуди и “мини-бар“ со лубриканти, масла за масажа, вибрирачки обрачи за пенис и кондоми. Гостите со поспецифични барања може да замолат и за посебна опрема која содржи камшик, маска и лента за врзување.

Сопственикот на хотелот на тој начин на своите гости сака да им понуди нешто повеќе од пријатно опкружение за престој. Во заводливата и раскошна средина на посетителите сака да им овозможи незаборавни искуства по кои сигурно ќе го паметат неговиот хотел.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Ало, собна услуга? Ми треба камшик, маска и... Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14