Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Со СМС до затвор

Go down

20100319

Пишување 

Со СМС до затвор Empty Со СМС до затвор

Еден Индиец и неговата девојка се осудени на три месеци затвор поради неколку СМС пораки кои си ги размениле. Судијата заклучил дека младите планираат да „згрешат“, па превентивно ги сместил зад решетки.

Со СМС до затвор Sms-d

Неименуваниот пар работи во авио компанија со седиште во Дубаи, каде сексот надвор од брачната заедница е забранет. Судијата заклучи дека парот планирал „грешка“ и дека затоа обајцата мора да бидат казнети.

Индијците оригинално биле осудени на шест месеци затвор и депортација, но после жалбата затворската казна им е преполовена и дозволено им е да останат во земјата.

Судот не можел да одреди дали навистина „направиле блудна грешка“ што им дошло како олеснителна околност на вљубените Индијци.

Ова е само еден од низата случаи во кој странци страдаат поради кршење на конзервативните закони кои владеат во Дубаи т.е. Емиратите.

Неодамна еден британски пар е осуден на месец дена затвор поради бакнеж во ресторан, а пред две години британски пар поради секс на плажа требаше да одлежи три месеци во затвор, но казната на крај беше укината, пренесува BBC.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Со СМС до затвор Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14