Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Валенсија против Атлетико Мадрид, Ливерпул ја доби Бенфика во 1/4 финалето од Лига Европа

Go down

Валенсија против Атлетико Мадрид, Ливерпул ја доби Бенфика во 1/4 финалето од Лига Европа Empty Валенсија против Атлетико Мадрид, Ливерпул ја доби Бенфика во 1/4 финалето од Лига Европа

Пишување by BuDaLoTo_DeTe_ Пет Мар 19 2010, 18:25

Познати се 1/4 финалните двојки во Лига Европа, Валенсија ќе игра
против Атлетико Мадрид, Фулам и Стандард, Ливерпул ја доби Бенфика,
Хамбургер ќе се сретне со Стандард Лиеж.

Валенсија против Атлетико Мадрид, Ливерпул ја доби Бенфика во 1/4 финалето од Лига Европа Liga-evropa-300-k

Познати се 1/4 финалните и можните полуфинални дуели од Лига Европа.
Ждребката сакаше шпанските екипи да се сретнат меѓусебе, Валенсија против Атлетико Мадрид.
Интересно се очекува да биде и на англиско - германската пресметка помеѓу Фулам и Волфзбург.
Главниот фаворит за трофејот, Ливерпул ја доби екипата на Бенфика.
Хамбургер се надева дека ќе стигне до финалето кое се игра на негов терен, а за тоа најпрво ќе треба да го помине Стандард.
Познати се и можните полуфинални натпревари во Лига Европа.
Ливерпул доколку ја помине Бенфика ќе се сретне со победникот од дуелот помеѓу Валенсија и Атлетико Мадрид.
Победникот од Хамбургер - Стандард ќе игра со победникот од дуелот помеѓу Фулам и Волфзбург.
Лига Европа 1/4 финале
Фулам - Волфзбург
Хамбургер - Стандард
Валенсија - Атлетико Мадрид
Бенфика - Ливерпул
Првите натпревари се играат на 1. април, реваншите се на 8. април
Лига Европа 1/2 финале
Хамбургер/Стандард - Фулам/Волфзбург
Валенсија/Атлетико Мадрид - Бенфика/Ливерпул
Првите натпревари се играат на 22. април, реваншите се на 29. април
Финалето е на 12. мај во Хамбург.

BuDaLoTo_DeTe_
BuDaLoTo_DeTe_
Најjакиот
Најjакиот

Male
Sagittarius

Расположение : Валенсија против Атлетико Мадрид, Ливерпул ја доби Бенфика во 1/4 финалето од Лига Европа Daring
Треснал Глупости : 149
Поени : 446
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : kaj Megan Fox
Ден на регистрирање : 2009-06-19

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics