Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Бегал гол од пожарот, а очевидците му ја гледале задницата

Go down

Бегал гол од пожарот, а очевидците му ја гледале задницата Empty Бегал гол од пожарот, а очевидците му ја гледале задницата

Пишување by GBL Сре Мар 17 2010, 14:28

Во швајцарскиот град Басел се запалил стан па еден маж бил принуден гол да бега преку прозорот.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Станот се запалил, мажот бегал, а очевидите кажале дека гол стоел 5 минути додека не дошле пожарникарите кои му помогнале да се спушти на земја.

Еден од очевидците кажал дека пожарникарите биле милостиви и веднаш го покриле со наметка. Тој додал дека било многу ладно и дека сигурно мажот смрзнал.

Сведоците сликале неколку фотографии кои биле објавени во Blick. Мажот бил однесен во болница бидејќи имал опекотини по грбот. Од полицијата кажале дека целиот стан изгорел и дека најверојатно се користел за проституција. Па според тоа, мажот сигурно очекувал друштво, но не и толку жешка атмосфера.

[You must be registered and logged in to see this image.]

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Бегал гол од пожарот, а очевидците му ја гледале задницата Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics