Македонските сајтови у главно се ужас !!!!
4 posters
Страна 1 of 1
Македонските сајтови у главно се ужас !!!!
Не знам што ми текна си реков да појдам на страната на зоолошката градина во Скопје (http://www.zooskopje.com.mk/) и што ќе видам
Keywords = 0;
Изглед = 0;
Дизајн = 0;
Туку што сакам јас таму ни животните не може да ги одгледуваат, а не пак и страната.
Ама не е само таа страна, ако појдам на страната на Македонски железници ( http://www.mz.com.mk/ ) веќе се плашам . Барем малце да се потрудиле да не е барем текстот пола кирилица, пола латиница .
Но темата ми беше општо да кажам за сите македонски сајтови, најчесто оние кои нудат некаква потреба и информација се за жал за никаде.
Keywords = 0;
Изглед = 0;
Дизајн = 0;
Туку што сакам јас таму ни животните не може да ги одгледуваат, а не пак и страната.
Ама не е само таа страна, ако појдам на страната на Македонски железници ( http://www.mz.com.mk/ ) веќе се плашам . Барем малце да се потрудиле да не е барем текстот пола кирилица, пола латиница .
Но темата ми беше општо да кажам за сите македонски сајтови, најчесто оние кои нудат некаква потреба и информација се за жал за никаде.
Re: Македонските сајтови у главно се ужас !!!!
SEKTOR
ZA INFORMATIKA
©
2006
Што е ова бе, сектор за информатика ? Во Македонски Железници ? Страницава е меѓу најтрагичните што сум ги видел. Добро, барем домејнот си го купиле
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-16
Само, дајте да не бидеме само такви да ги ругаме бедните сајтови. Лесно е на некој сајт да му најдеш фалинка. Финтата е да ги промовираме добрите сајтови, бидејќи изборот е многу потесен. Така да, подобро би било да даваме и предлог за одлично изработени страници. Еве го мојот предлог:
www.kadevecer.com.mk
Каде Вечер, освен тоа што се пример за добра веб страница, тие воведоа и новитети како фотографирање и објавување на фотографиите (кои можат да бидат причина за добро тргање сеир - храната на македонскиот народ), даваат информации за градските случувања, доделуваат гратиси ,ги поттикнуваат луѓето да пишуваат написи за урбаноста на ноќниот живот во МК, за пријателството, здравјето итн. Браво !
www.kadevecer.com.mk
Каде Вечер, освен тоа што се пример за добра веб страница, тие воведоа и новитети како фотографирање и објавување на фотографиите (кои можат да бидат причина за добро тргање сеир - храната на македонскиот народ), даваат информации за градските случувања, доделуваат гратиси ,ги поттикнуваат луѓето да пишуваат написи за урбаноста на ноќниот живот во МК, за пријателството, здравјето итн. Браво !
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-16
Хехе ама ги фалиш зашто ги направил твој роднина . Сајтовите се супер, само проблемот е што се во flash => неможам да си дозволам голема слобода за голем сајт, зашо многу долго ќе го учитава.Иначе сајтот на пепси тој што си го стаил мислам еднаш доби и награда за еден од најдобрите сајтови или грешка сум ?
Во право си ама не дека ги фалам ради што се од мој роднина него стварно се најдобри и да во право си за тоа дека доби награда.
Страна 1 of 1