Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Случајот Спаска Митрова е политички процес

Go down

20100313

Пишување 

Случајот Спаска Митрова е политички процес Empty Случајот Спаска Митрова е политички процес

„Го познавам одлично случајот и прашање е дали тоа е бракоразводен процес“ рече Министерот без ресор Божидар Димитров и во интервју за БГ Нес изјави дека со политиката за заплашување на секој што се декларира како Бугарин или има бугарски пасош, Македонија се занимава одамна.

Случајот Спаска Митрова е политички процес Img7726837

Тој во интервјуто потенцираше дека случајот со Митрова е политички процес за секој кој се осмелил да побара бугарско државјанство и пасош.

„Сте слушнале ли некаде во светот, каде што се водат илјадници бракоразводни парници една мајка да е осудена на 3 месеци затвор и казна од 32 илјади евра затоа што жената не ги разрешила условите за посета на ќерката со сопругот“ додаде Димитров.

„Ова не е прв случај во кој сакаме да присуствува и бугарски дипломатски претставник, но секојпат тоа ни е одбивано“ изјави Димитров за „БГ Нес“ и додава дека бракоразводниот процес на Митрова се води зад затворени врати како да станува збор за дело од висока национална безбедност а тоа е всушност како што наведува и самата македонска страна обичен бракоразводен процес„ заклучува тој.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Случајот Спаска Митрова е политички процес Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14