Македонски Револуционери!
+5
bonte
Kosta
1MM0rtalis
MaX
borisd
9 posters
:: Македонија и свет :: Историја
Страна 1 of 1
Македонски Револуционери!
Јас искрено мислам дека се едно големо срање. зашо не направиле ништо, освен што кажале неколку мисли, на пример Гоце шо кажал : Јас го гледам светот како .... не знам како беше точно. Да биле некој јаки луѓе немало да ни имат равен, а не да се бориме за независност, тие наместо да јаделе г***а да излезеле да пукаат би било поарно али историја си е историја, во неа се пишани само убавите работи. ПИЈАНИЧИЦИ И КУРВАРИ!!!!!!
Re: Македонски Револуционери!
Потполно се слагам за ова.Еве еден пример.
Се тупаме вгради со Црешовото топче а тоа кога пукнало околу него убило 5мина.:D:D
Се тупаме вгради со Црешовото топче а тоа кога пукнало околу него убило 5мина.:D:D
hahahahhah istorijata nema za vel da kazi koj e heroj koj so napraj za nie sega da mu se klajname kako na bog,se slagam so vas ne deka ne ama sprema mene celta na istorijata e da gi ukaze greskite na golemite prethodni nacii i luge so cel nie vo idnina da ne gi napravime sprema mene istorijata e ucitelka za idninata
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
То е све во ред али зш да ги пејме во песни, пак дури и во химна????
Тука не ми е јасно.............
Зашо не ни е Аце во химната или Филип или шо знам ја некој си друг таму, или еве од ко се самоостоивме од Југославија, зш не е Киро Глигоров :D:D:D не би сакал него да го пеам во химна :D:D
Тука не ми е јасно.............
Зашо не ни е Аце во химната или Филип или шо знам ја некој си друг таму, или еве од ко се самоостоивме од Југославија, зш не е Киро Глигоров :D:D:D не би сакал него да го пеам во химна :D:D
Зашо има една држава под нас што нешо не е во ред со неа. Не е така се лесно и едноставно.
Зашо и воопшто го менавме претходното државно знаме ?
Kosta напиша:
kako mozes da prasas takvo prasajne???
grcija ni rece da go smeneme
bonte напиша:Kosta напиша:
kako mozes da prasas takvo prasajne???
grcija ni rece da go smeneme
Прашањето беше реторичко.
Абе нормално е то ама ко ќе видиш и за Гоце Делчев,Питу Гули,Даме Груев...Бугарине викет дека биле нивни.
А и ко ќе ги видеме нивните презимиња се бугарски
Вака сега Коки да ми ти кажам ја ако?
Старото знаме шо го имавме беше со 16 краци така е не?
А новово со 8 не?
Е сега, то шо е со 16 краци е од Вергина, а таа била гркиња колку шо знам (овај муабет го слушнав од еден типац од Битола, типацот имат големо знаење), а ова шо е со 8 го напрајл Филип, демек на времето таму, биле 8 племиња и така се обединиле не знам за шо, зш не го разбрав убо или не ми теквит :D:D Туку ти прашај кај се парите од знамето, а не зш го сменаја :D:D
Старото знаме шо го имавме беше со 16 краци така е не?
А новово со 8 не?
Е сега, то шо е со 16 краци е од Вергина, а таа била гркиња колку шо знам (овај муабет го слушнав од еден типац од Битола, типацот имат големо знаење), а ова шо е со 8 го напрајл Филип, демек на времето таму, биле 8 племиња и така се обединиле не знам за шо, зш не го разбрав убо или не ми теквит :D:D Туку ти прашај кај се парите од знамето, а не зш го сменаја :D:D
MaX напиша:Абе нормално е то ама ко ќе видиш и за Гоце Делчев,Питу Гули,Даме Груев...Бугарине викет дека биле нивни.
Пи**а им мајчина :D:D
Бугарите SUCKS !!!!
Абе вака сега... Гоце Делчев, Питу Гули, Никола Карев, Даме Груеви другите, битно праеле нешо за нашава држава буахахаха... Борисд глупо е многу да јајш гомна за некој шо го давал животот за во иднина ти да мојш да си слободен. А шо ако не биле пијаници а? Тие биле едни од најпаметните луѓе на Балканов. Еве пример, од кај знаеле за Масонство, Златна зора, и такви глупости? Во то време народот дур 'рмбал по нивине и пушеле коноп, и немале појма за нишо шо се дешават, овие погоре шо ги набројав биле нешо шо младинава денес немојт да сватит. А дали биle бугари? Ќе видиме после 2010 година, ко ќе ги отворет архивите во Бугарија, Македонија (ако до сега не имет сменето некој документ.
Како и да е времето ќе покажит се, авие не замарјте се за глупости, имаме се шо ни требит. СЛОБОДА
Како и да е времето ќе покажит се, авие не замарјте се за глупости, имаме се шо ни требит. СЛОБОДА
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28
Брат, еве на пример, јас излегвам од сабајле и одам кај сакам (во државава), прам шо сакам и како сакам. Одам дома, и пак излегвам навечер и се враќам кога сакам...
Уште?
Уште?
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
abe max da ne bile tie sega ce bevm turci ili kojznajt so ... barem taka ne ucele... a istorijata (spored mene) ja pisit pobednikot pa sme pobedile vo nekoi raboti...
Историјата е само бајка која сме ја сватиле погрешно - Наполеон Бонапарта
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Ova se odnesuva do prvite nekolku komentari:
Ve molam procitajte nesto konkretno vo vrska so temava pa potoa komentirajte i omlovazuvajte ako mislite deka ima osnova za toa. So toa sto ste go napisale ne samo sto me vregate mene i mojata familija nego se vregate i samite sebe si sto e tazno i za mene ne svatlivo. Nekoj sto se srami od svojata istorija i nacija e nejzin predavnik i ne zasluzuva da bide del od nea. Koga ke postignete nesto samite (za sebe i za svojot narod) duri togas ke imate pravo da davate mislenje za nekogo koj se borel i ginel za idealot od koj iznikna nasata zemja koja nie ne propustame prilika da ja ismeeme i izgnasime so nasite zborovi i dela. Tolku od mene...ve molam ne se brukajte so slicni komentari povtorno.
Ve molam procitajte nesto konkretno vo vrska so temava pa potoa komentirajte i omlovazuvajte ako mislite deka ima osnova za toa. So toa sto ste go napisale ne samo sto me vregate mene i mojata familija nego se vregate i samite sebe si sto e tazno i za mene ne svatlivo. Nekoj sto se srami od svojata istorija i nacija e nejzin predavnik i ne zasluzuva da bide del od nea. Koga ke postignete nesto samite (za sebe i za svojot narod) duri togas ke imate pravo da davate mislenje za nekogo koj se borel i ginel za idealot od koj iznikna nasata zemja koja nie ne propustame prilika da ja ismeeme i izgnasime so nasite zborovi i dela. Tolku od mene...ve molam ne se brukajte so slicni komentari povtorno.
Andrea- Почетник
-
Треснал Глупости : 5
Се наоѓам : Milano, Skopje
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Чекај малу ти сакаш со Црешовото топче да се мавам во гради кога тоа е најголема
глупост што некој македонец ја направил????
глупост што некој македонец ја направил????
borisd напиша:MaX напиша:Абе нормално е то ама ко ќе видиш и за Гоце Делчев,Питу Гули,Даме Груев...Бугарине викет дека биле нивни.
Пи**а им мајчина :D:D
Бугарите SUCKS !!!!
Они се bulGAYria , а тие одма под нас со ни јадат гомната се GAYreek...
И така секоја недела одам кај тие гомнојадците.... На граница ми зедоа 5-6 маици што имав со Македонското знаме
Caihlem- Почетник
- Треснал Глупости : 22
Се наоѓам : Струмица
Ден на регистрирање : 2007-09-29
steeltemplar ti si glaven slal da ti eSteelTemplar напиша:Абе вака сега... Гоце Делчев, Питу Гули, Никола Карев, Даме Груеви другите, битно праеле нешо за нашава држава буахахаха... Борисд глупо е многу да јајш гомна за некој шо го давал животот за во иднина ти да мојш да си слободен. А шо ако не биле пијаници а? Тие биле едни од најпаметните луѓе на Балканов. Еве пример, од кај знаеле за Масонство, Златна зора, и такви глупости? Во то време народот дур 'рмбал по нивине и пушеле коноп, и немале појма за нишо шо се дешават, овие погоре шо ги набројав биле нешо шо младинава денес немојт да сватит. А дали биle бугари? Ќе видиме после 2010 година, ко ќе ги отворет архивите во Бугарија, Македонија (ако до сега не имет сменето некој документ.
feyk- Почетник
-
Треснал Глупости : 13
Поминат рок на траење : 39
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-03-09
feyk- Почетник
-
Треснал Глупости : 13