Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Баерн Минхен и Арсенал се првите четврт- финалисти

Go down

Баерн Минхен и Арсенал се првите четврт- финалисти Empty Баерн Минхен и Арсенал се првите четврт- финалисти

Пишување by GBL Сре Мар 10 2010, 17:05

Баерн Минхен е една од двете екипи кои обезбедија пласман во четврт финалето од Лигата на шампионите.

Баерн Минхен и Арсенал се првите четврт- финалисти Get

Баерн Минхен во Фиренца против Фиорентина успеа да обезбеди пласман во четврт финалето благодарение на подобра гол разлика на гостински терен.

Варгас ги доведе „виолетовите“ во водство во 28-та минута и резултатот 1:0 за Фиорентина остана до крајот на првото полувреме.

Веднаш по постигнувањето на голот, Марио Гомез се повреди и во редовите на Баерн беше заменет со Мирослав Клосе.

Влегувањето а Стеван Јоветиќ во игра во второто полувреме се покажа доста полезно за Фиоирентина и тој го постигна вториот гол за „виолетовите“ во 54-та минута но Мар ван Бомел зголеми на 2:1 по само шест минути.

Јоветиќ во 64-та минута го постигна својот втор гол на натпреварот и вкупно трет на „Артемио Франки“ но сите надежи на Фиорентина згаснаа кога Ариен Робен го постигна вториот гол за Баерн по само две минути.

Баерн Минхен е во четврт финалето поради подобра гол разлика на гостински терен.

Во вториот вчерашен натпревар Арсенал на Емирати го потопи Порто со резултат 5:0 во реванш натпреварот. Николас Бентнер постигна хет трик а останатите два гола ги постигнаа Самир Насри и Емануел Ебуе. Вкупниот резултат од двата натпревари гласи 6:2 за Арсенал.

Денеска на програмата се двата натпревари Реал Мадрид против Олимпик Лион и Манчестер Јунајтед против Милан.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Баерн Минхен и Арсенал се првите четврт- финалисти Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14