Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Еј, бебе!

Go down

20100309

Пишување 

Еј, бебе! Empty Еј, бебе!

Англичанка раѓа бебе три часа откако дознава дека е трудна. Ова не е сценарио за нова синхронизирана серија на нашите телевизии. Повторуваме, ова не е сценарио за „сапуница“. Иако би можело да стане, еден ден Smile

Еј, бебе! Beblak-223

Белинда Вајт (21) минативе девет месеци неколку пати го посетувала својот доктор поради болки во долниот дел на стомакот и надуеност.

Дијагностициран и' е тежок случај на иритација на дигестивниот систем и гихт. Тешка докторска утка. Белинда цело време била трудна со здраво девојче, пишува Telegraph.

Детето е родено во станот на нејзиното момче, три часа откако и било кажано дека е трудна, со помош на мајката на момчето. Ако се прашувате зошто откако конечно утврдиле дека е трудна, не ја задржале на болница?

„Имав чувство дека нешто се движи во мене, но никогаш не помислував дека сум трудна, а и на докторот тоа не му падна на памет“, изјави Белинда.

Докторот во болницата во Тивертон и рекол дека има иритација на цревата, неколку месеци пред породувањето. На Божиќ повторно отишла на лекар поради големи отоци на стапалата и рацете - докторите повторно „маестрално“ утврдиле дека има алергија.

Следи финалето: ноќта пред породувањето Белинда повторно ја посетува болницата со силни болки во целото тело. Во 22 часот докторот и соопштува дека е трудна - внимавајте сега - во трет месец! Во 02:30 наутро, таа раѓа здраво девојче.

Треба некаков дополнителен коментар? Не. Освен: нека е живо и здраво малото :)p.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Еј, бебе! Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14