Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дел Боске: Гвардиола е добра варијанта за селектор на Шпанија

Go down

Дел Боске: Гвардиола е добра варијанта за селектор на Шпанија Empty Дел Боске: Гвардиола е добра варијанта за селектор на Шпанија

Пишување by GBL Вто Мар 02 2010, 17:15

Селекторот на Шпанија, Винсенте дел Боске е убеден дека Пеп Гвардиола би бил добар избор за негов заменик еден ден.

Дел Боске: Гвардиола е добра варијанта за селектор на Шпанија Img13156817

Тој го изрази својот восхит од чудесната работа што тренерот на Барселона ја врши на Камп Ноу и изјави дека очекува каталонците да продолжат да ги радуваат своите фанови со добрите игрич.

„Барселона има сила да врате во најдобриот ритам. ИГрачите знаат што се бара од нив и поважно од се е тоа што знаат како да го постигнат тоа. Гвардиола пак е фантастичен тренер. Дали би се справил со позицијата селектор на Шпанија?“

„Во минатото многу поранешни тренери на Барселона ја воделе Ла Фурија и постигнувале успеси, така да зошто да не? Тој исто така може да се справи успешно со оваа позциија“, изјави Дел Боске.

Стручњакот исто така ја коментираше и ситуацијата со тренерот на Реал Мадрид, Мануел Пелегрини кој доста често заработува критики за начинот за својата работа.

„Денес во фудбалот за добро или лошо има култура на екстремизам и треба да се прифати тоа. Ако се представиш лошо, веднаш те распнуваат на крст, после неколку победи повторно почнуваат да те фалат. НЕ е лесно да се адаптираш на таква ситуација, но просто мораш да го направиш тоа“, дополни Дел Боске.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Дел Боске: Гвардиола е добра варијанта за селектор на Шпанија Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics