Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Убави и глупави

Go down

Убави и глупави Empty Убави и глупави

Пишување by GBL Пон Мар 01 2010, 18:10

Можеби нема цврст доказ за веродостојноста на вицeвите за плавуши, но кога се работи за интелигенцијата на мисиците, видео записите потврдија - природата дава, но и зема. Во случајов, минусирала од IQ-то.

Убави и глупави Stupidity455

Порталот Huffington post објави “компилација“ на големи мисли од малите мозочиња на мисиците.

“Природно е да си убав и глуп“

Мисицата на Филипини, Џанин Андерсон, откако два пати и' го повторија прашањето, одговори дека одбира да биде убава, затоа што тоа е природно и објасни како човек може да стане паметен (таа тоа сигурно го знае!)

“Не сме глупави и неписмени - само немаме карти“

Мисицата на Јужна Каролина, Лорин Аптон, дава интересен одговор на прашањето зошто една петтина од Американците не се способни да ја најдат својата земја на картата на светот. Причината за тоа ја лоцира во фактот дека Американците едноставно немаат географски карти, а воедно прави споредба и помеѓу образовните системи на САД, Ирак и Јуж

“Голема е Америка. Како Хаваи“

Во 1992. година, Надин Танега, Мис на Хаваи, во патриотски занес зборува за големите луѓе кои ги дала нејзината земја, за разновидниот пејсаж на Хаваи и за новите граници на Америка.

“Прл Харбор во 1941 ја прекина Големата Депресија“

И оваа мисица редефинира научни факти, но за разлика од претходната експерт е во областа на историјата.

“Господ сака силикони“

Кери Приџин, мис на Калиfорнија, смета дека Господ не се противи на имплантантите за гради.

„Мислам дека нема ништо лошо во тоа христијанка да стави имплантанти во градите. Мислам дека тоа е лична одлука. Не сум видела во Библијата дека некаде пишува дека не смеат да се ставаат силикони во градите“, мудро констатира Кери.

“Конфучије е конфузен“

Мисицата на Панама требала да ја објасни Конфучиевата изрека „Учењето без размислување е залудна работа“. Тоа го извела генијално, цитираме:

„Добро вечер Панама. Конфучије е еден од оние кои ја измислиле конфузијата и затоа...Еден од древните, тој бил еден од кинеските, јапонските кој бил еден од најдревните. Ви благодарам“.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Убави и глупави Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14