Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ѕвездата на Операција Триумф пробала да се самоубие

Go down

20100223

Пишување 

Ѕвездата на Операција Триумф пробала да се самоубие Empty Ѕвездата на Операција Триумф пробала да се самоубие

бавата Милица Мајсторовиќ земала голема количина на таблети, но за среќа животот и е спасен.

Ѕвездата на Операција Триумф пробала да се самоубие Img2162942

Последните месеци на ѕвездата на шоуто "Операција Триумф" беа напорни, бурни и драматични. Била незадоволан од работните понуди, притисокот на јавноста и раскинувањето на врската, за која детално имала напишано на профилот на Фејсбук. Никој не одговорил на нејзините пораки, па решила да си го одземе животот. На последната порака напишала дека испила алкохол, таблети и дека се надева на брза смрт.

"Можеби не успеав во се што сакав, но научив да сакам иако не ми беше возвратено" - се нејзините последните зборови на профилот во четвртокот во 22 часот. До пред 2 месеци се беше во ред со нејзиниот живот и таа на новинарските прашања одговараше дека е среќна и заљубена. Нејзините пријатели биле изненадени бидејќи постојано се жалела дека е несреќна во љубовта, па изгледа дека имале право и Милица (20) неможела да го поднесе поразот.

"Никогаш нема да сватиш колку те сакав... можеби... тогаш кога ќе ме нема и кога нема да можеш да ме најдеш, освен во работите кои ќе те потсетуваат на мене и можеби ќе ти биде тешко но никогаш како мене кога ја донесов одлуката да си заминам" - напишала несреќната пејачка.

За среќа Милица го преживеала обидот за самоубиство. Таа е во Клиничкиот центар во Крагујевац, каде деноноќно е пазена од лекарите и родителите. Новинарката на магазинот Alo! Биљана Петровиќ се обидела да стапи во контакт во родителите. Нејзината мајка не сакала да коментира ништо, а нејзиниот татко кажал само дека не очекувал ништо такво и дека не знае што да искоментира.

Ѕвездата на Операција Триумф пробала да се самоубие Yvezda-operacija-triunf0samoubistvo
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Ѕвездата на Операција Триумф пробала да се самоубие Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14