Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Мадам Пепи ја облекувала и српската естрада

Go down

20100218

Пишување 

Мадам Пепи ја облекувала и српската естрада Empty Мадам Пепи ја облекувала и српската естрада

Именикот на клиенти пронајден, во илегалниот бутик во станот на Персида Момировска (39), позната и како Мадам Пепи, која што е уапсена неодамна во Скопје заради шверц на кокаин, содржи и имиња на луѓето од српската естрада.

Мадам Пепи ја облекувала и српската естрада Img82150791

Познатите српски „ѕвезди“ со години биле снабдувани со ексклузивна гардероба украдена од европските бутици, пренесе српскиот весник „Блиц“.

Во именикот на Пепи се запишани повеќе од 500 имиња и телефонски броеви на видни личности од Балканот, како од политиката така и од естрадата.

„Персида Момировска веќе петнаесет години ги снабдувала со ексклузивна облека не само македонскиот туку и џет сетот од околните земји. Во именикот има и луѓе од Србија, но дали тие земале само облека, или можеби купувале и дрога од неа, се уште утврдуваме,“ изјавил соговорник од македонската полиција за српскиот весник „Блиц“.

Во импровизираниот бутик во својот стан во Тафталиџе, Мадам Пепи продавала модели кои во продавница во Италија чинеле околу 3,000 евра, за два или три пати помала цена, поради што јавни личности се облекувале кај неа.

Момировска беше уапсена пред едно скопско кафуле, откако полицијата пресретна пакет со кокаин пратен со авион од Перу, преку Франкфурт, наменет за неа. Дрогата била скриена во пакет со боја за порцелан, и според изворите на полицијата, кокаинот е во вредност од 200.000 евра. По Војислав Будисављевиќ (44), човекот кој и ја испратил дрогата на Пепи, се уште се трага.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Мадам Пепи ја облекувала и српската естрада Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14