Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот

Go down

20100217

Пишување 

Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот Empty Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот

Фамилијата Џоли/Пит се преселиле во Венеција каде ќе живеат додека Анџелина го снима новиот филм. Бред Пит и Енџи ги почастиле децата со сладолед.

Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот Img67265537

Глумицата на 15 февруари во Италија ќе започне со снимањето на филмот "The Tourist" на режисерот Флориан Хенкел вон Донермак во кој ќе глуми заедно со Џони Дип (46).

Снимањето би требало да трае три месеци па фамилијата се преселила во Венеција додека трае снимањето. Прв пат по долго време заедно се видени Бред и Анџелина заедно со шесте деца.

Тие во понеделникот пристигнале на аеродромот Марко Поло, а откако преспиле во палатата Моченго сите заедно прошетале низ градот.

Бред и Енџи ги початиле децата со сладолед, а најголемо внимание привлекла Шајло бидејќи носела капа со мајмунски уши. Бред Пит заминал во дисконт за да купи алкохол.

Нешто порано парот бил забележан како ги шета 19 месечните близнаци Нокс Леон и Вивиен Маршал, но брзо се вратиле назад во палатата бидејќи било многу ладно.

Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот ANGELINA_SEDOSELILA-VENECIJA_01
Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот ANGELINA_SEDOSELILA-VENECIJA_02
Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот ANGELINA_SEDOSELILA-VENECIJA_03
Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот ANGELINA_SEDOSELILA-VENECIJA_04
Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот ANGELINA_SEDOSELILA-VENECIJA_05
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Анџелина ја отселила фамилијата во Венеција додека го снима филмот Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14

Вратете се на почетокот Go down

Share this post on: reddit
- Similar topics