ВИДЕО: Лејди Гага посветила песна за МекКвин
:: Најфорумче информатор :: :: Портал
Страна 1 of 1
20100217
ВИДЕО: Лејди Гага посветила песна за МекКвин
Ексцентричната пејачка Лејди Гага триунфирала во вторникот вечерта во Лондон на доделувањето на Brit Awards, награди за поп и рок музика во Велика Британија освојувајќи 3 награди.
Гага добила награда за најдобра странска пејачка, најдобар странски албум (The Fame) и откритие на годината. Пејачката целата ситуација ја доживеала емотивно, па кога излегла на сцената да ја отпее песната Telephone се обратила кон публиката "Ова е за Александар МекКвин".
Лили Ален е прогласена за најдобра британска пејачка, а Florence and the Machine добија награда за најдобар британски албум на годината за "Lungs".
Раперот Џеј Зи доби награда за најдобар странски пејач.
Групата JLS добија награди за британско откритие на годината и најдобар сингл за "Beat Again".
"What's the Story Morning Glory?" на Оејзис е прогласен за најдобар британски албум во последните 30 години.
Гага добила награда за најдобра странска пејачка, најдобар странски албум (The Fame) и откритие на годината. Пејачката целата ситуација ја доживеала емотивно, па кога излегла на сцената да ја отпее песната Telephone се обратила кон публиката "Ова е за Александар МекКвин".
Лили Ален е прогласена за најдобра британска пејачка, а Florence and the Machine добија награда за најдобар британски албум на годината за "Lungs".
Раперот Џеј Зи доби награда за најдобар странски пејач.
Групата JLS добија награди за британско откритие на годината и најдобар сингл за "Beat Again".
"What's the Story Morning Glory?" на Оејзис е прогласен за најдобар британски албум во последните 30 години.
GBL- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14