Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ДПА: Власта ги дискриминира Албанците

Go down

ДПА: Власта ги дискриминира Албанците Empty ДПА: Власта ги дискриминира Албанците

Пишување by GBL Вто Фед 09 2010, 17:29

Обвинување за дискриминација на Албанците во различни области, особено во одбраната до владеачката коалиција ВМРО-ДПМНЕ - ДУИ упати опозиционата ДПА на денешната прес конференција.

ДПА: Власта ги дискриминира Албанците Get

“Во Министерството за одбрана и АРМ претставувањето на Албанците во однос на Македонците од ден на ден опаѓа. Ова е како резултат на неспособноста на ДУИ за да влијае во кадровската политика на Министерството за одбрана”, рече потпретседателот на ДПА, Илјаз Халими.

Според него водечките функции во одбраната и командните места во армијата ги имаат Македонците.

“Паралелно со оваа дискриминација на Албанците во Министерството за одбрана и во АРМ, врз основа на согласноста на ДУИ, деновиве Владата донесе Одлука во Кичево да се изградат 500 станови за потребите на армискиот кадар. Со сместувањето на овие воени лица и нивните семејства, се тежнее кон изменување на структурата на населението во полза на македонскиот етникум,” обвинува Халими.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : ДПА: Власта ги дискриминира Албанците Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14