Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Чудо на Хаити:Преживеал еден месец под урнатините

Go down

Чудо на Хаити:Преживеал еден месец под урнатините Empty Чудо на Хаити:Преживеал еден месец под урнатините

Пишување by GBL Вто Фед 09 2010, 17:06

Доктори тврдат дека е можно човек да живеел скоро еден месец под урнатините на зграда во центарот на Порт-о-Пренс.

Чудо на Хаити:Преживеал еден месец под урнатините Get

Под урнатините на трговскиот центар каде што продавал ориз, вчера бил извлечен 28 годишниот Еван Мунцие.
По извлекувањето докторите откриле дека пати од дехидрација и неухранетост.
„Беше премногу слаб, бидејќи долго време немал никаква храна. На двете нозе имаше отворени рани кои крвареа“, рече докторот Мик Конели. Преживеаниот изјавил дека сè уште мисли дека се наоѓа под урнатините.
Мунцие бил пронајден при расчистување на остатоците од трговскиот центар, а докторите тврдат дека за да преживее во текот на месецот му била потребна вода, за која не се знае од каде ја наоѓал.
Владата на Хаити го означи крајот на потрагата по преживеаните на 23 јануари, а последните живи луѓе од урнатините беа извлечени на 27 јануари.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Чудо на Хаити:Преживеал еден месец под урнатините Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14